nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pertingkat usahawan dalam ekonomi digital, tambah baik PEDi

9 DIS : Kementerian Komunikasi dan Digital (KKD) akan menambah baik Pusat Ekonomi Digital (PEDi) bagi mencapai sasaran untuk meningkatkan penyertaan usahawan muda dalam sektor ekonomi digital.

Menterinya, Fahmi Fadzil berkata PEDi merupakan sebuah platform untuk menggalakkan masyarakat menjana pendapatan di lokasi setempat selain
pemangkin kepada ekonomi digital di peringkat akar umbi.

“Kita nak lebih ramai anak muda terutama yang lelaki, sebab kita lihat usahawan ramai dalam kalangan wanita.

“Lebih daripada itu, hasrat saya ialah menunjukkan bahawa untuk terlibat dalam ekonomi digital, kita tidak perlu meninggalkan kampung halaman, kerana di mana sahaja kita berada kita boleh mendapat manfaat dan pendapatan yang baik,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika ditemui di reruai KKD sempena Program Setahun Bersama Kerajaan MADANI di pekarangan Stadium Nasional Bukit Jalil, hari ini.

Terdahulu, Fahmi berkata kerajaan menyasarkan 10,000 usahawan ekonomi digital di seluruh negara melalui inisiatif PEDi pada tahun depan.

PEDi ialah inisiatif KKD melalui Suruhanjaya Komunikasi dan Multimedia Malaysia (MCMC) dan Perbadanan Ekonomi Digital Malaysia (MDEC) serta penyedia perkhidmatan telekomunikasi yang memberi peluang kepada komuniti setempat memperkasa kemahiran digital dan menjana pendapatan melalui platform e-Dagang.

Mengulas mengenai aktiviti yang dianjurkan KKD di reruai berkenaan, beliau berkata pengunjung berpeluang menyaksikan permainan interaktif yang dibangunkan oleh syarikat tempatan serta cabutan bertuah.

Pada masa sama, Fahmi berkata pengunjung boleh mengambil peluang untuk meningkatkan pengetahuan mengenai peranan dan khidmat kementerian serta agensi kerajaan dan mengunjungi program Jualan Mega MADANI termasuk Jualan Rahmah dan Jualan Agro MADANI.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.