nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Konsep MADANI tidak bercanggah dengan fahaman kaum lain

20 DIS : Konsep MADANI yang diperkenal oleh Kerajaan Perpaduan tidak bercanggah dengan fahaman mana-mana kaum meskipun ia menekankan kepentingan ajaran Islam.

Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata konsep itu adalah inklusif serta meliputi kepentingan pelbagai kaum, agama dan wilayah di negara ini.

Sehubungan itu, beliau berkata rakyat Malaysia perlu bersikap terbuka dengan penggunaan perkataan MADANI kerana beliau berpandangan hujan mengnenai makna perkataan itu bersifat universal.

“Kita harus mengambil sikap terbuka untuk belajar dengan semua pengalaman. MADANI tentunya menekankan ajaran Islam kerana majoriti rakyat di negara ini adalah orang Islam dan ia adalah agama Persekutuan maka kita perkuatkan tetapi hujah konsep MADANI itu universal.

“Kita bawa mesej itu dalam konsep MADANI bagi orang Islam adalah perkukuhkan aqidahnya, akhlaknya, ibadahnya tetapi mesej kemanusiaan, negara, keadilan juga ditekankan untuk rahmat kebaikan dan keselamatan bagi semua,” katanya.

Beliau berkata denikian metika sesi dialog Malaysia MADANI sempena Majlis Perasmian Penutupan Program Setahun Bersama Kerajaan MADANI di pekarangan Stadium Nasional Bukit Jalil, hari ini.

Dalam pada itu, Anwar juga turut menasihati orang ramai agar tidak mempunyai sebarang prasangka terhadap konsep MADANI kerana ia dirangka demi kebaikan semua dan kemajuan negara.

“Dalam konteks kenegaraan, kita harus santuni semua dan harus memeluk, mendampingi serta mengajak semua untuk bermuafakat mendirikan dan menjayakan negara ini.

“Sebab itu dalam dasar MADANI, saya sebut kerajaan secara telus bantu semua sekolah tanpa mengira kaum dan agama, menoktahkan kemiskinan semua kaum dan agama maka semua harus lihat dari segi positif pelaksanaannya,” katanya. OLEH : AISYAH BADRUL

*Foto : Jabatan Penerangan Malaysia

Get real time updates directly on you device, subscribe now.