nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Stoking: PKR kutuk penghinaan agama, tuntut tindakan

25 MAC : PKR mengutuk mana-mana tindakan menghina agama Islam di negara ini susulan isu penjualan stoking tertera kalimah Allah.

Ketua Penerangan PKR, Fahmi Fadzil berkata Majlis Pimpinan Pusat PKR menuntut tindakan sewajarnya dikenakan terhadap pihak terbabit.

“Majlis Pimpinan Pusat PKR turut membincangkan isu nasional termasuk mengenai stoking yang tertera nama Allah. Majlis Pimpinan Pusat PKR berpendapat sebarang usaha penghinaan terhadap kesucian Islam sebagai agama rasmi negara satu kesalahan besar dan bertentangan dengan perundangan negara.

“Majlis Pimpinan Pusat PKR mengutuk sekeras-kerasnya perbuatan seumpama ini dan meminta agar pihak berwajib menjalankan siasatan dan mengenakan hukuman ke atas pelakunya, jika terbukti bersalah,” katanya dalam satu kenyataan, pada Ahad.

Dalam pada itu, kata Fahmi yang juga Menteri Komunikasi, semua pihak perlu bersikap rasional dalam mendepani perkara itu.

Katanya, PKR melihat jalan terbaik untuk menyelesaikan perkara itu adalah dengan memberi ruang kepada pihak berkuasa menjalankan siasatan dan mengenakan tindakan sewajarnya.

Tegasnya, perbuatan menangguk di air yang keruh berhubung isu itu hanya akan merosakkan lagi keadaan.

Katanya, apa jua tindakan perlu berlandas kepada undang-undang bukan didorong emosi dan amarah.

Dalam kenyataan sama, Fahmi berkata Majlis Pimpinan Pusat PKR turut meminta semua pihak menjaga kesucian bulan Ramadan dan menjadikan apa yang berlaku sebagai satu sempadan supaya kejadian serupa tidak berulang.

“Majlis Pimpinan Pusat PKR juga berpendapat penghinaan terhadap mana-mana agama juga satu kesalahan dan menyalahi undang-undang.

“Perbuatan seumpama itu hanya akan merobek keutuhan harmoni dan mahabbah yang menjadi tonggak kehidupan bersama aman damai rakyat Malaysia,” katanya.

Pada 13 Mac lalu, tular dalam media sosial isu stoking tertera kalimah ‘Allah’ dijual di KK Mart Bandar Sunway selepas gambar produk itu dimuat naik pengguna.

Susulan daripada itu, KK Super Mart & Superstore Sdn Bhd (KK Super Mart) memohon maaf berhubung penjualan stoking terbabit di beberapa cawangan kedai serbaneka itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.