nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Lantang bela Palestin tidak halang pelabur ke Malaysia

26 MAC : Kelantangan Malaysia dalam membela nasib rakyat Palestin di Gaza yang tertindas dek kekejaman rejim Zionis tidak membantutkan minat pelabur asing.

Malah Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim berkata pemusatan kegiatan pelabur dari Australia, China, Jepun, Amerika Syarikat (AS) dan Jerman di negara ini juga tidak menjadi penghalang kepada Malaysia untuk menyuarakan pandangan secara bebas.

Sebaliknya, beliau yang juga Menteri Kewangan berkata prasarana, politik yang stabil, dasar-dasar khususnya membabitkan ekonomi yang jelas menjadi punca kelantangan Malaysia tidak menghalang minat pelabur luar daripada menjadikan Malaysia hab khususnya dalam pembuatan microchip di rantau ini.

“Syukur kerana dalam beberapa pertemuan saya di luar negara seperti ke Australia dan paling akhir di Jerman nampak ada kesepakatan untuk jadikan Malaysia sebagai hab penghasilan microchip di rantau ini.

“Banyak kegiatan ini termasuk melalui penubuhan pusat kecemerlangan menumpukan, memusatkan kegiatan mereka di Malaysia. Di mana ini suatu yang sangat membanggakan kita dan ia tidak menghalang kita dalam menyuarakan pandangan kita secara bebas.

“Sama ada hubungan baik kita dengan China ataupun pendirian tegas kita untuk membela nasib rakyat yang tertindas dizalimi dan dijajah iaitu rakyat Palestin, khususnya di Gaza sekarang. Suara lantang kita tidak langsung menghalang minat syarikat AS, Jerman dan lain-lain untuk terus menjadikan Malaysia sebagai hab,” katanya.

Beliau berkata demikian ketika berucap sempena Majlis Berbuka Puasa Madani 2024 di Kolej Poly-Tech Mara (KPTM) Ipoh, Meru, malam tadi.

Selain itu, Anwar juga optimis bahawa Perak akan muncul sebagai negeri maju yang utama di kawasan pantai barat Semenanjung dalam beberapa tahun mendatang hasil daripada tiga projek raksasa yang sedang diusahakan di negeri ini.

Ia melibatkan Lembah Teknologi Tinggi Automotif (AHTV) di Proton City, Tanjung Malim; Bandar Perindustrian Maritim Lumut (LuMIC) dan Kerian Integrated Green Industrial Park.

*Foto: Facebook Anwar Ibrahim

Get real time updates directly on you device, subscribe now.