nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

AS guna kuasa veto halang iktiraf negara Palestin

19 APR : Amerika Syarikat (AS) menggunakan kuasa veto menolak usul Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu (PBB) untuk mengiktiraf negara Palestin.

Ia secara langsung menafikan keahlian penuh Palestin dalam badan dunia itu.

Menurut AS, negara Palestin yang merdeka harus ditubuhkan melalui rundingan terus antara Israel dan Pihak Berkuasa Palestin dan bukannya melalui tindakan PBB.

Ia membantah deraf resolusi yang mengesyorkan kepada 193 anggota Perhimpunan Agung PBB (UNGA) supaya Palestin diterima menjadi ahli PBB dalam sidang Majlis Keselamatan PBB (UNSC).

Britain dan Switzerland berkecuali, manakala baki 12 ahli UNSC mengundi ‘ya’.

Palestin pada masa ini adalah negara pemerhati iaitu pengiktirafan de facto kenegaraan yang diberikan oleh UNGA pada 2012.

Permohonan untuk menjadi ahli penuh PBB perlu diluluskan oleh UNSC dan kemudian sekurang-kurangnya dua pertiga ahli UNGA.

Dalam pada itu, Setiausaha Agung PBB, Antonio Guterres berkata tindakan AS itu melakarkan masa depan yang suram bagi keseluruhan Asia Barat yang kini berada ‘di ambang perang’.

“Beberapa hari kebelakangan ini menyaksikan peningkatan yang berbahaya, baik dari segi kata-kata atau perbuatan,” katanya ketika mesyuarat UNSC itu.

Beliau merujuk serangan peluru berpandu dan dron Iran pada hujung minggu, sebagai membalas serangan Israel ke atas konsulatnya di Damsyik.

“Kesilapan perhitungan atau penyampaian maklumat boleh membawa kepada perkara yang tidak dapat difikirkan iaitu konflik serantau berskala penuh yang akan memusnahkan semua yang terbabit.

“Sudah tiba masanya untuk menamatkan kitaran balas dendam yang berdarah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.