nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jawatankuasa penasihat dasar kepada PM ditubuh

22 APR : Satu jawatankuasa penasihat kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim ditubuhkan bagi memberi khidmat nasihat terkait soal pembangunan negara dan daya tahan ekonomi sejajar dengan Ekonomi Madani.

Ia dinamakan Jawatankuasa Penasihat Dasar Kepada Perdana Menteri atau ‘Policy Advisory Committee to the Prime Minister’ (PMAC).

 Pejabat Perdana Menteri (PMO) dalam satu kenyataan berkata, jawatankuasa itu akan dipengerusikan bekas Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Petronas, Tan Sri Mohd Hassan Marican.

PMAC turut dianggotai golongan profesional dan pakar ekonomi iaitu Datuk Ahmad Fuad Md Ali, Profesor Dr Yeah Kim Leng dan Dr Nungsari Ahmad Radhi.

“Penubuhan jawatankuasa ini susulan berakhirnya tempoh Jawatankuasa Penasihat Kepada Menteri Kewangan (ACFIN) pada Februari 2024 yang juga dipengerusikan oleh Mohd Hassan.

“Cadangan-cadangan yang dikemukakan oleh ACFIN telah mendapat pertimbangan sewajarnya dan sebahagian daripadanya kini dalam proses pelaksanaan,” kata PMO.

Menurutnya, jawatankuasa yang dilantik itu tidak akan menerima sebarang bayaran daripada kerajaan.

Kerangka Ekonomi Madani yang dilancarkan pada 27 Julai tahun lalu berperanan sebagai asas kepada beberapa dasar yang baharu diumumkan kerajaan termasuk Pelan Hala Tuju Peralihan Tenaga Negara (NETR), Pelan Induk Perindustrian Baharu (NIMP) 2030 dan Kajian Separuh Penggal (KSP) Rancangan Malaysia Ke-12 (RMK12).

Anwar berkata kerangka tersebut mewakili pendekatan yang menyeluruh dan berasaskan nilai untuk menangani isu-isu sosial dan ekonomi yang telah lama membelenggu Malaysia.

Menurutnya lagi, ia mewakili strategi yang menyeluruh untuk menggiatkan semula landskap ekonomi Malaysia yang akan menangani cabaran sedia ada, tetapi turut memberi tumpuan kepada bidang utama untuk pertumbuhan dan daya tahan mampan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.