nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jualan diesel turun hampir 8 juta liter sehari

24 JUN : Penurunan hampir 8 juta liter jualan diesel sehari atau 30 peratus direkodkan pada minggu pertama penyasaran semula subsidi  itu.

Menteri Kewangan II, Datuk Seri Amir Hamzah Azizan berkata jualan diesel komersial dilaporkan meningkat sebanyak 4 juta liter sehari dalam tempoh sama.

Katanya, data itu menunjukkan industri terlibat telah menggunakan diesel pada harga subsidi sejak sekian lama.

“Ini bermakna, trend peningkatan jualan diesel komersial menggambarkan tanda positif bahawa ketirisan diesel bersubsidi telah berkurang.

“Antara maklumat yang diterima daripada salah satu syarikat minyak jualan diesel di sempadan, menunjukkan penurunan 40 peratus dan mengesahkan sebelum ini memang wujud aktiviti penyeludupan diesel ke negara sempadan,” katanya pada sesi penerangan berkait pelaksanan penyasaran semula subsidi diesel ketika sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Mengulas lanjut, Amir Hamzah berkata, badan penguat kuasa juga bekerjasama dalam pelbagai operasi bagi membendung aktiviti penyeludupan.

Tambahnya, langkah itu bagi membanteras unsur menjejaskan kestabilan bekalan barangan dan perkhidmatan serta mengekang elemen pencatutan harga di pasaran.

Katanya lagi, Ops Tiris 3.0 yang berjalan pada 1 Januari hingga 22 Jun lalu merekodkan 570 kes dengan lebih 5.1 juta liter diesel disita yang dianggar bernilai hampir RM12 juta.

Amir Hamzah berkata, nilai rampasan aset dan peralatan berjumlah RM46 juta serta 275 tangkapan sudah dibuat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.