nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Wan Saiful dirujuk ke Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Dewan

24 JUN : Usul merujuk Ahli Parlimen Tasek Gelugor, Datuk Wan Saiful Wan Jan kepada Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Dewan susulan dakwaan membuat kenyataan yang mengelirukan dalam persidangan 21 Mac lalu diluluskan Dewan Rakyat, hari ini.

Yang Dipertua Dewan Rakyat, Tan Sri Johari Abdul membuat keputusan itu selepas usul dibawa Menteri di Jabatan Perdana Menteri (Undang-undang dan Reformasi Institusi), Datuk Seri Azalina Othman Said mendapat sokongan majoriti.

Azalina sebelumnya bangkit berkata Wan Saiful telah menyatakan pertuduhan kes mahkamah terhadapnya boleh dibatal dan digugurkan.

“Dewan yang mulia ini memandang serius kenyataan Ahli Parlimen Tasek Gelugor di mana secara tersirat telah mendakwa bahawa ada individu yang konon bertindak bagi Kerajaan boleh memanipulasi untuk membatal atau mengugur pertuduhan kes mahkamah terhadap Ahli Parlimen Tasek Gelugor.

“Bahawa perbuatan ini telah menunjukkan Ahli Parlimen Tasek Gelugor telah menyebut perkara yang sedang dalam timbangan mahkamah dan boleh dianggap merosakkan kepentingan pihak-pihak yang berbicara dalam kes tersebut.

“Maka ini dipersetujui bahawa Yang Berhormat Tasek Gelugor hendaklah dirujukkan kepada Jawatankuasa Hak dan Kebebasan Dewan untuk membuat penentuan sama ada kenyataan yang dibuat dalam Dewan itu mengelirukan Dewan dan merosakkan kepentingan pihak-pihak yang berbicara dalam kes tersebut.

“…dan mengambil apa-apa keterangan yang difikirkan perlu dan lepas itu Jawatankuasa ini hendaklah membuat syor dalam satu penyata untuk pertimbangan Dewan,” kata Azalina (BN-Pengerang) ketika membacakan usul berkenaan di Dewan Rakyat, hari ini

Usul itu kemudiannya disokong M.Kulasegaran (PH-Ipoh Barat).

Pada 28 Februari lalu. Wan Saiful mendakwa beliau dihubungi beberapa individu yang mengugutnya untuk menyatakan sokongan kepada Perdana Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Malah beliau mendakwa ditawarkan habaun dalam beberapa siri pertemuan dengan individu berkenaan jika beliau memberi sokongan kepada Anwar.

Wan Saiful juga mendakwa individu tersebut menawarkan ‘membatalkan’ pertuduhan yang dihadapinya di mahkamah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.