nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rayuan Bantuan Prihatin Nasional dilanjut sehingga 31 Mei

10 MEI: Kerajaan mengumumkan rayuan permohonan Bantuan Prihatin Nasional dilanjukan sehingga 31 Mei 2020 berikutan rungutan orang ramai yang gagal menerima bayaran itu atas pelbagai sebab.

Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin berkata selain menghantar e-mel, para pemohon yang mana permohonan mereka tidak diluluskan boleh hadir sendiri ke kaunter-kaunter Lembaga Hasil Dalam Negeri (LHDN) untuk membuat rayuan bermula esok.

“Bagi negeri-negeri yang bercuti esok, bolehlah pergi ke kaunter LHDN pada 12 Mei ini.

“Saya tak berjanji semua rayuan boleh diluluskan. Tetapi mana-mana rayuan yang memenuhi syarat dan munasabah, insya Allah boleh diluluskan,” katanya dalam perutusan khas hari ini.

Sebelum itu, Muhyiddin berkata beliau mendengar ada rungutan daripada orang ramai yang gagal menerima bayaran ini atas pelbagai sebab.

Antaranya kerana maklumat yang diisi tidak lengkap.

“Ada juga yang permohonannya ditolak kerana dalam rekod menunjukkan pendapatan melebihi syarat kelayakan.

“Tetapi mereka sebenarnya telah hilang pekerjaan dan hilang sumber pendapatan. Ada juga antara yang memohon adalah pelajar yang telah menerima bantuan BPN bagi kategori pelajar.

“Jadi permohonan mereka untuk mendapatkan bayaran BPN bagi kategori bujang ditolak. Ini antara sebab-sebab permohonan ditolak,” katanya.

Muhyiddin juga memaklumkan, semalam kerajaan meluluskan 2.3 juta permohonan BPN, termasuk permohonan baharu dan rayuan yang melibatkan jumlah perbelanjaan sebanyak RM1.7 billion.

“Dengan kelulusan tersebut, jumlah penerima BPN setakat ini ialah 10.6 juta orang yang melibatkan bayaran berjumlah RM11 billion,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.