nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Akuan berkanun 23 Adun sudah diserah kepada Sultan Kedah

13 MEI: Akuan berkanun (SD) 23 daripada 36 Adun Kedah sudah dipersembahkan kepada Sultan Kedah, Sultan Sallehuddin Sultan Badlishah termasuk cadangan calon baru Menteri Besar.

Setiausaha Agung PAS Datuk Takiyuddin Hassan mengesahkan SD berkenaan diserahkan ketika Presiden Bersatu Tan Sri Muhyiddin Yassinm Presiden UMNO Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Presiden PAS Datuk Seri Hadi Awang mengadap Sultan Kedah di ibu negara hari ini.

Memetik laporan The Star Online, Takiyuddin yang juga Setiausaha Agung PAS mengesahkan beliau turut hadir dalam pertemuan tersebut.

“Mereka memaklumkan kepada sultan bahawa ketiga-tiga parti bersetuju dengan calon yang dinamakan dalam SD berkenaan bagi menggantikan Mukhriz Mahathir sebagai menteri besar Kedah,” katanya.

Menurut Takiyuddin pertemuan tersebut berlangsung dalam suasana mesra.

Beliau menambah, langkah menggantikan menteri besar melalui serahan SD kepada sultan diambil kerana ia dianggap lebih wajar berbanding menggunakan kaedah undi tidak percaya di Dewan Undangan Negeri Kedah.

Sebelum ini Perikatan Nasional (PN) Kedah mendakwa sudah bersedia dengan 23 tandatangan SD termasuk daripada empat Adun Bersatu untuk membentuk kerajaan baru di negeri itu.

Selain wakil rakyat Bersatu, 15 lagi Adun daripada PAS, dan masing-masing 2 daripada UMNO dan bekas Adun PKR.

Bagaimanapun, Mukhriz yang mengadakan sidang media hari ini mendakwa beliau masih Menteri Besar dan kerajaan PH masih ujud selagi tidak ada usul undi tidak percaya di Dewan Undangan Negeri DUN) Kedah.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.