nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Jangan kerana hilang kuasa Xavier biadap hina Agong

Kenyataan yang dikeluarkan oleh Ahli Parlimen Kuala Langat, YB Xavier Jayakumar menerusi satu video selepas sidang Parlimen 18 Mei 2020 merupakan satu kenyataan biadap yang tidak wajar kerana disifatkan menghina YDP Agong dan Dewan Rakyat. 

Video yang berdurasi selama hampir 3 minit itu menyatakan persidangan Dewan Rakyat pada 18 Mei adalah “sampah” dan tidak berguna kerana semata-mata hanya duduk mendengar titah YDP Agong tanpa ada sebarang perbahasan dan agenda mesyuarat yang lain. 

Beliau yang juga merupakan bekas Menteri Air, Tanah dan Sumber Asli sewajarnya menghormati persidangan yang berlangsung selama sehari tersebut dan menghayati isi kandungan titah YDP Agong yang dibentangkan kelmarin.

Jangan kerana kehilangan kuasa, beliau sudah tidak lagi bertindak secara waras sehingga semua perkara ingin dipertikai dan dihina dengan melulu. Adakah beliau masih tidak sedar bahawa sikap sebeginilah yang menjadikan rakyat Malaysia khususnya di kalangan masyarakat melayu Muslim benci dan meluat kepada mereka serta tidak peduli sensitiviti yang patut diperlihara serta tidak memberikan penghormatan yang sewajarnya kepada Institusi Diraja. 

Dalam situasi sekarang, rakyat mahukan kerajaan dan semua ahli politik bekerja ke arah menangani COVID-19 sama ada dalam prospek keselamatan nyawa serta pembaikpulih ekonomi. Ahli politik perlu beringat agar tidak hanya bermain sentimen politik kebencian dan kebiadapan sedangkan penjawat awam serta rakyat umum sedang dalam bertungkus lumus memastikan kejayaan dalam menangani pandemik COVID-19 ini. 

Justeru, Muafakat Nasional Selangor menyelar kenyataan biadap yang dikeluarkan oleh Ahli Parlimen Kuala Langat, YB Xavier Jayakumar dan ia mesti dikenakan tindakan tata tertib dan displin sebagai satu tindakan tegas dan mendidik agar insiden seperti ini tidak berulang kembali.

Rakyat khususnya di Negeri Selangor wajar mengambil tindakan dengan membuat satu laporan Polis bagi menyiasat tuduhan menghina YDP Agong dan Dewan Rakyat. 

Kami juga menyeru kepada seluruh rakyat Negeri Selangor untuk terus bersatu padu dalam mendokong Muafakat Nasional bagi membentuk gelombang agar memastikan PRU yang akan datang, Negeri Selangor tidak lagi berada di bawah pentadbiran PH.

MUAFAKAT NASIONAL SELANGOR

YB DATO DR AHMAD YUNUS HAIRI , Pesuruhjaya PAS Selangor

YB TAN SRI DATUK SERI NOH OMAR, Pengerusi UMNO Selangor

Get real time updates directly on you device, subscribe now.