nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Apa dilakukan Najib dan RPK mustahil dibuat pembangkang

25 MEI : Sikap keterbukaan Datuk Seri Najib Tun Razak dengan berlapang dada memaafkan Raja Petra Kamaruddin yang pernah memfitnahnya adalah suatu perkara yang mustahil dilakukan pemimpin bangkang hari ini.

Ini kerana Menurut Penganalisis Politik Universiti Utara Malaysia (UUM), Dr Kamarulzaman Yusoff, keterbukaan Najib itu menjelaskan lagi sikap seorang pemimpin yang tiada dendam dan membuat keputusan demi kepentingan rakyat supaya tidak bermusuhan antara satu sama lain.

“Sebenarnya apa yang dilakukan Raja Petra itu sukar untuk dimaafkan kerana tindakannya itu sedikit sebanyak menjatuhkan BN pada PRU ke-14.

“Jika ia berlaku kepada pembangkang, pasti (Datuk Seri) Anwar Ibrahim dan Lim Guan Eng akan akan mengenakan saman dan bawa ke mahkamah kononnya demi menegakkan keadilan. Mereka akan cari sehingga lubang cacing perkara itu untuk menunjukkan pada rakyat yang mereka tidak bersalah.

“Jadi bila Datuk Seri Najib ini memaafkan Raja Petra memang jelas itu sikap yang terbuka, sukar untuk dilakukan pemimpin lain. Itulah pendekatan yang sebenar terhadap jiwa rakyat,” katanya kepada PNBBC. Portal.

Penulis kontroversi Raja Petra atau RPK sebelum ini telah memohon maaf terhadap bekas perdana menteri itu susulan fitnahnya terhadap Najib dan Datin Seri Rosmah Mansor.

Raja Petra membuat permohonan maaf kepada  Najib dan Rosmah secara terbuka menerusi hantaran di facebook beliau dan portal Malaysia Today Net semalam, sempena Hari Raya Aidilfitri ini.

Dengan memetik pesan arwah gurunya bahawa Allah tidak akan memaafkan dosa kita kepada orang lain selagi orang itu tidak memaafkan kita, Raja Petra mengakui fitnahnya terutama melalui akuan bersumpah menyebabkan kerosakan yang tidak dapat diperbaiki.

Sambil menerima maklum balas mengenai perkara itu, Najib menerusi posting dalam Facebooknya meminta Raja Petra membiarkan apa yang telah berlalu, biarlah berlalu selain mengucapkan salam Aidilfitri.

Sebelum ini Raja Petra membuat tuduhan bahawa Najib dan isterinya mempunyai kaitan dengan pembunuhan wanita Mongolia, Altantuya Shaariibbu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.