nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Saya sudah berpatah arang, -Dr Daroyah

15 JUN: “Menteri Besar (MB), Datuk Seri Amirudin Shari, kena berlaku adil kepada saya dan minta mana-mana ahli Parlimen dan Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) yang keluar PKR meletak jawatan sebagai wakil rakyat di kawasan terbabit.”

Itu kenyataan pertama keluar daripada bekas Timbalan Speaker Dewan Undangan Negeri (DUN) Selangor, Dr. Daroyah Alwi ketika diminta mengulas desakan Amirudin supaya beliau meletakkan jawatan sebagai ADUN Sementa selepas bertindak keluar PKR dan menjadi wakil rakyat bebas mesra Perikatan Nasional (PN).

Dr. Daroyah menegaskan, jika berani dan mahu berlaku adil Amiruddin perlu menggesa semua ADUN dan ahli Parlimen yang keluar PKR dan melompat parti meletakkan jawatan masing-masing sebagai wakil rakyat di kawasan terbabit.

“Saya harap MB berlaku adil kepada saya dengan mencabar semua ADUN dan ahli Parlimen yang sudah mengumumkan tidak lagi bersama PKR membuat perkara sama.

“Ia termasuklah Datuk Seri Mohamed Azmin Ali dan Muhammad Hilman Idham yang masing-masing meletak jawatan sebagai Ahli Parlimen Gombak dan ADUN Gombak Setia.

“Saya memang sudah ‘berpatah arang’ (berputus asa) dan tidak akan sesekali kembali menyokong PKR sampai bila-bila jika parti berkenaan masih dipimpin oleh kepemimpinan sedia ada terutama dalam sayap wanita,” katanya ketika dihubungi portal PNBBC di sini hari ini.

Dr. Daroyah berkata demikian ketika mengulas kenyataan Menteri Besar Selangor yang mendesak beliau mengosongkan kerusi DUN Sementa selepas mengumumkan keluar dari PKR dan kini menjadi ADUN Bebas.

Pada masa sama Amirudin turut meminta Dr. Daroyah meletak jawatan sebagai Timbalan Speaker Dewan Negeri Selangor.

Berikutan itu Amirudin yang juga Pengerusi Majlis Pimpinan PKR Selangor dalam satu kenyataan mengecam tindakan Dr. Daroyah dan menyifatkannya satu bentuk pengkhianatan kepada rakyat.

Mengulas lanjut, Dr. Daroyah sekali lagi mengulangi kenyataan bahawa tindakannya keluar parti itu kerana prinsip dan tidak berpuas hati dengan kepemimpinan Datuk Seri Anwar Ibrahim selaku Presiden dan orang kanannya termasuk dalam sayap wanita sekarang.

“Saya bukan keluar PKR kerana Datuk Seri Anwar semata-mata, malah ‘orang sekelilingnya dan barisan kepemimpinan atas parti ini yang lain. Mereka seolah-olah membuat keputusan bagi pihak Datuk Seri Anwar dengan membelakangi peraturan dan dasar parti.

“Saya melihat Datuk Seri Anwar sekarang hanya menjadi rubber stamp dan membuat keputusan dalam mana-mana mesyuarat penting PKR sekarang,” katanya.

ADUN Sementa berkenaan juga melahirkan rasa terkilan kerana ramai barisan kepemimpinan PKR Negeri, kawasan dan cabang di seluruh negara termasuk Sabah dan Sarawak dipecat atau digantung keahlian tanpa sebab munasabah.

Tambah beliau, ada juga dalam kalangan mereka melalui perbicaraan atau dipanggil membela diri oleh jawatankuasa disiplin parti.

Dr. Daroyah berkata, antara alasan digunakan kepemimpinan tertinggi PKR memecat atau menggantung keahlian Ketua Wanita Bahagian dan Cabang PKR adalah kerana pernah menyuarakan pandangan menyokong kepemimpinan Azmin.

“Dalam PKR ini bukan senang kita mahu menang pemilihan ahli jawatan kuasa (AJK) Wanita Pusat, malah kita kena korbankan masa, tenaga dan wang ringgit untuk menjelajah ke seluruh negara berkempen.

“Tetapi apabila sudah menang kami dipecat dengan sewenang-wenangnya, sekali gus menyebabkan saya hilang kepercayaan dan semangat untuk terus memimpin wanita keadilan ke tahap lebih baik,” katanya. – HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.