nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

2 produk baharu Takaful Ikhlas diperkenal

18 JUN: Dua produk baharu iaitu IKHLAS Bersama dan IKHLAS Dariku diperkenalkan oleh Takaful Ikhlas Family Bhd dengan menawarkan pelan yang menyeluruh dan terma perlindungan yang fleksibel kepada pelanggan.

Merujuk kepada kenyataan Takaful Ikhlas semalam, IKHLAS Bersama merupakan daripada penyelesaian perlindungan mampu milik semua dalam satu untuk pelanggan sehingga isua 70 tahun.

“Produk itu menawarkan perlindungan asas untuk kematian, yang boleh ditambah dengan pilihan perlindungan tambahan menyeluruh (rider), iaitu pelanggan boleh campur dan memadankan rider bergantung kepada keperluan mereka.

“Rider tambahan menyeluruh menawarkan perlindungan penyakit kritikal, hilang upaya kekal (TPD), kemasukan ke hospital (dengan kad perubatan), pendapatan hospital, pengecualian sumbangan dan perlindungan berkaitan kemalangan,” jelas Takaful Ikhlas.

Menurut kenyataan itu lagi, IKHLAS Dariku memberi tumpuan kepada pemberian hibah sebagai hadiah selain memberi jaminan dan keselamatan.

Takaful Ikhlas memberitahu, IKHLAS Dariku turut merangkumi tambahan manfaat kematian, iaitu keluarga akan menerima tambahan 100 peratus daripada jumlah asas perlindungan untuk kematian akibat kanser, tambahan 200 peratus daripada jumlah asas perlindungan untuk kematian akibat kemalangan, dan tambahan 300 peratus daripada jumlah asas perlindungan jika peserta meninggal dunia semasa menunaikan haji atau umrah.

“IKHLAS Dariku turut menawarkan ganjaran tunai kepada pelanggan untuk perkara-perkara seperti perkahwinan, kelahiran anak, pembelian rumah baru, menunaikan haji dan melancong ke lima negara yang berbeza,” katanya.

Sementara itu, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Takaful Ikhlas Mohd Din Merican berkata, kedua-dua produk itu mempunyai faedah khas iaitu Accelerated Death Expense (ADE).

“Dengan ADE, sehingga RM20,000 daripada jumlah perlindungan akan dibayar segera kepada saudara terdekat, selepas kematian peserta,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.