nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rakyat Singapura, PR dikecualikan bayaran ujian COVID-19

18 JUN: Kerajaan Singapura mengecualikan kos ujian COVID-19 bagi rakyat dan Taraf Penduduk Tetap (PR) yang melakukan perjalanan ke luar negara sebelum nasihat perjalanan sedia ada dikeluarkan pada 27 Mac lalu serta mereka merancang pulang ke republik itu.

Memetik Berita Mediacorp Singapura, Kementerian Kesihatan republik itu berkata, pihaknya akan membenarkan satu tempoh penangguhan dan jika rakyatnya pulang serta memasuki Singapura selewatnya 31 Ogos ini akan dikecualikan kos ujian COVID-19.

“Pasukan bertindak berbilang kementerian yang bertanggungjawab ke atas maklum balas terhadap pandemik COVID-19 di Singapura sebelum ini mengumumkan semua pelawat memasuki atau meninggalkan republik itu mulai 11.59 malam semalam perlu membiayai sendiri kos ujian COVID-19 mereka,” kata kementerian itu.

Di samping itu, pasukan bertindak tersebut mengumumkan pelawat ke negara ini yang bukan rakyat atau PR Singapura akan dikehendaki membayar kos penginapan mereka yang diperuntukkan bagi menjalani Notis Jangan Keluar Rumah (SHN).

Kementerian itu juga ia tidak akan secara automatik menjalankan ujian swab ke atas semua individu berusia 12 tahun dan ke bawah sebelum notis SHN mereka tamat.

“Ini kerana kementerian itu menyedari bahawa ‘ujian boleh menimbulkan kesulitan ke atas kanak-kanak kecil’.

“Bagaimanapun, jika salah seorang daripada kontak rapat mereka didapati positif, kami akan menjalankan ujian swab ke atas mereka,” jelas kementerian itu.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.