nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

TEKUN Mobilepreneur bantu rider terjejas akibat Covid-19

TEKUN NASIONAL mengambil langkah proaktif dalam membantu rider yang terjejas daripada kesan ekonomi akibat pandemik koronavirus (Covid-19) dengan menawarkan bantuan melalui program TEKUN Mobilepreneur.

Melalui pembiayaan TEKUN Mobilepreneur 1.0, TEKUN telah menawarkan pembiayaan khas sehingga RM2,000 untuk modal pusingan dan baik pulih motosikal (Interest Free) yang telah dilaksanakan sejak April 2020 sehingga kini (23hb Jun 2020).

Program ini diperuntukkan untuk 500 pemohon (Rider) terawal di mana seramai 211 pemohon dengan nilai RM394,000 yang telah diluluskan permohonan sehingga 23hb Jun 2020.

Tawaran ini dibuka kepada semua ‘Riders Berdaftar’ melalui syarikat ‘e-hailing’ seperti Grab, Foodpanda, Bungkusit, Lalamove, MyMakan, Zeptoekspress dan Mrspeedy.

Tekun juga akan melancarkan Pembiayaan Tekun Mobilepreneur 2.0 di mana program ini meliputi pembiayaan maksima sehingga RM10,000 bagi pembelian motosikal baharu dan modal pusingan. Pemohon juga perlu berdaftar dengan syarikat e-hailing dan melepasi syarat-syarat yang telah ditetapkan.

Program yang akan dilancarkan pada 7hb Julai 2020 ini adalah salah satu daripada usaha kerajaan dengan menggunakan dana PENJANA.

Namun, peruntukan awal sebanyak RM1 juta telah disediakan bagi 100 pemohon awal. Tambahan 400 pemohon dengan peruntukan sebanyak RM4 juta akan dimaklumkan.

Program ini diharap dapat membantu rider mengekalkan kesinambungan ekonomi masing-masing dan dapat melonjakkan semula ekonomi negara sepanjang tempoh yang mencabar semasa Covid-19.

Untuk maklumat lanjut, sila layari laman web TEKUN NASIONAL di www.tekun.gov.my untuk bantuan.

DATUK SERI DR WAN JUNAIDI TUANKU JAAFAR
MENTERI PEMBANGUNAN USAHAWAN DAN KOPERASI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.