nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Shafie perlu masa fikir soal dirinya dicalon PM9

29 JUN: Agak menghairankan apabila Presiden Parti Warisan Sabah (Warisan), Datuk Seri Mohd Shafie Apdal menyatakan beliau memerlukan sedikit masa untuk memikirkan tentang pencalonan dirinya sebagai Perdana Menteri Pakatan Harapan (PH) Plus.

Reaksi Ketua Menteri Sabah itu menimbulkan persoalan sama ada Tun Dr Mahathir Mohamad telah mendapatkan pandangan beliau sebelum mencadangkan namanya baru-baru ini.

Mohd Shafie cuma memberitahu bahwa beliau akan mengumumkan keputusannya selepas mengambil kira pelbagai perkara dan berbincang dengan pemimpin-pemimpin kanan Warisan.

“Saya sangat bersyukur kerana cadangan itu datang daripada Tun Dr Mahathir Mohamad. Itu satu cadangan dan saya perlu menelitinya secara mendalam termasuk mengadakan perbincangan bersama Timbalan Presiden Warisan (Datuk Darell Leiking) dan Ketua Penerangan Warisan (Datuk Dr Yusof Yacob).

“Ini satu cabaran besar untuk saya. Saya melihat ini secara serius. Beri saya sedikit masa (untuk membuat keputusan) dan (ia) tidak mengambil masa lama,” katanya kepada pemberita selepas melawat Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Datuk Peter Mojuntin di Penampang, Sabah hari ini.

Kelmarin, Dr Mahathir mengumumkan beliau menyokong penuh cadangan Parti Amanah Negara (Amanah), Warisan dan DAP agar Mohd Shafie dipilih sebagai calon Perdana Menteri sekiranya PH Plus berjaya membentuk kerajaan.

Ahli Parlimen Langkawi itu berkata, keputusan memilih Mohd Shafie dicapai sebulat suara dalam satu pertemuan dengan sekutunya iaitu Amanah, Warisan dan DAP di Rumah Tetamu Sabah pada 25 Jun lalu.

Dr Mahathir turut mendakwa, mereka bersetuju untuk mencadangkan Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim sebagai calon Timbalan Perdana Menteri 1 dan bekas Timbalan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) Datuk Seri Mukhriz Mahathir sebagai calon Timbalan Perdana Menteri 2.

Walau bagaimanapun, Anwar dilihat kurang bersetuju dengan cadangan tersebut apabila beliau mengeluarkan kenyataan menyeru rakyat menolak ‘politik tipu helah’.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.