nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan pertimbang tambah taska, tabika di Putrajaya

1 JULAI: Kerajaan akan mempertimbangkan semula untuk menambah bilangan premis yang boleh dijadikan taska dan tabika di Putrajaya.

Menteri Pembangunan Luar Bandar, Datuk Dr Abdul Latiff Ahmad berkata, perkara itu perlu difikirkan bagi membantu ibu bapa yang bekerja untuk menghantar anak-anak mereka di pusat jagaan.

Namun, menurut beliau, keutamaan akan dilihat menerusi permintaan ibu bapa khususnya yang berada dalam kelompok M40 dan Wilayah Persekutuan Putrajaya mendapat permintaan yang tinggi.

ABDUL LATIFF AHMAD

“Kita sedang memikirkan cara yang kreatif supaya mereka yang tidak tergolong dalam kumpulan B40 boleh menghantar anak ke taska .

“Mereka ini hendak bertugas dan bila tambah sedikit (gaji) tidak layak. Jadi kita fikir nak tambah premis-premis asuhan dan taska ini,” katanya seperti memetik laporan MalaysiaGazette, hari ini.

Ketika ditanya mengenai bagaimana hendak memastikan pematuhan Prosedur Operasi Standard (SOP) di taska dipatuhi, Latiff memberitahu, kanak-kanak yang berada di taska dididik mengenai perkara itu menerusi kaedah bermain.

Beliau menambah, mereka tidak boleh ditekankan secara akademik kerana pada peringkat usia sedemikian kaedah yang santai wajar diguna pakai.

“Biasanya mereka mempunyai ego masing-masing. Kalau bergaduh jangan kita campur, nanti dalam setengah jam dia akan berbaik semula.

“Saya fikir guru-guru sangat bijak menguruskan anak-anak ini hari-hari. Kalau kita hanya mengurus beberapa jam tapi mereka ini mengurus jumlah yang ramai.

“SOP ini bermula di rumah dan lama kelamaan ia akan jadi satu perkara yang biasanya,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.