nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kes Adib: Polis tunggu arahan Peguam Negara

4 JULAI: Polis masih menunggu arahan Pejabat Peguam Negara bagi memanggil semula saksi kes kematian anggota bomba, Allahyarham Muhammad Adib Mohd Kassim untuk dirakam keterangan.

Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador berkata, pihaknya sedang memperkemaskan kertas siasatan kes itu berdasarkan permintaan Pejabat Peguam Negara, sebelum ini.

“Polis sudah laksanakan tugas menyiasat kes Adib. Kertas siasatan kemudian diserahkan kepada Pejabat Peguam Negara untuk tindakan susulan.

“Bagaimanapun, Pejabat Peguam Negara meminta polis untuk memperkemaskan lagi kertas siasatan. Kita bertindak mengikut arahan Pejabat Peguam Negara dengan penuhi kekurangan dan berusaha mencari setiap sudut siasatan yang diperlukan Pejabat Peguam Negara.

“Sekarang terpulang kepada permintaan Pejabat Peguam Negara, kalau perlu kita buat (panggil semula saksi kes Adib untuk lengkapkan kertas siasatan),” katanya seperti dilaporkan BH Online, hari ini.

Mengulas lanjut, beliau berkata, isu teknikal dan proses memburu saksi antara punca siasatan kes kematian Muhammad Adib mengambil masa yang lama.

“Kita berhadapan dengan isu teknikal selain nak cari saksi ambil masa. Ada maklumat diterima tidak tepat dan tidak mendalam, ia sedikit sebanyak memperlahankan tindakan polis,” jelasnya.

Semalam, Menteri Perumahan dan Kerajaan Tempatan, Zuraida Kamaruddin dilaporkan mencadangkan polis untuk memanggil semula semua saksi kes kematian anggota bomba itu bagi mengesan pembunuh sebenar.

Zuraida dipetik sebagai berkata, siasatan semula secara menyeluruh perlu dilakukan bagi menghadapkan pelaku sebenar jenayah berkenaan ke muka pengadilan.

Muhammad Adib yang juga anggota Unit Bantuan Perkhidmatan Kecemasan (EMRS) Balai Bomba dan Penyelamat (BBP) Subang Jaya, parah dalam rusuhan ketika kekecohan di tapak Kuil Sri Maha Mariamman, USJ 25, Subang Jaya pada 27 November 2018.

Selepas 21 hari bertarung nyawa, Allahyarham menghembuskan nafas terakhir pada 17 Disember 2018 di Institut Jantung Negara (IJN).

Rabu lalu, polis mengesahkan akan melengkapkan siasatan dan menyelesaikan arahan yang dikeluarkan Timbalan Pendakwa Raya membabitkan Allahyarham Muhammad Adib selepas Mahkamah Koroner memutuskan punca kematiannya adalah akibat perbuatan jenayah.

Pengarah Jabatan Siasatan Jenayah (JSJ) Bukit Aman, Datuk Huzir Mohamed dilaporkan berkata, kes itu sedang dalam tindakan dan akan dihantar semula kertas siasatan serta berbincang dengan Peguam Negara untuk tindakan selanjutnya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.