nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PM bentang usul pengosongan kerusi Speaker Dewan Rakyat

13 JULAI: Perdana Menteri Tan Sri Muhyiddin Yassin, sebentar tadi, mengusulkan Tan Sri Mohamad Ariff Md Yusoff  mengosongkan jawatannya sebagai Yang di-Pertua Dewan Rakyat.

Muhyiddin berkata, ketetapan itu perlu dibuat atas alasan terdapat pencalonan lain bagi jawatan terbabit adalah pertama kali usul sedemikian dikemukakan dalam penggal persidangan Parlimen.

Timbalan Yang Dipertua, Datuk Mohd Rashid Hasnon, menyatakan usul itu akan dibahaskan dan memberi peluang kepada Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, untuk berbahas selama 10 minit.

Bagaimanapun, Dewan menjadi kecoh apabila beberapa wakil pembangkang mempersoalkan kewajaran Mohamad Ariff diganti.

Anwar yang bangkit, meminta lebih ramai ahli Parlimen diberi peluang untuk berbahas.

“Saya minta Perdana Menteri memberi ruang kepada Ahli Parlimen berbahas. Saya nak tanya apakah keputusannya (untuk) membolehkan ahli Parlimen berbahas dalam isu penting, ahli Parlimen mesti diberi ruang,” katanya.

Bagaimanapun, perkara itu dibantah oleh Ahli Parlimen DAP-Puchong, Gobind Singh Deo yang membangkitkan Peraturan Mesyuarat 3 yang mempertikaikan keperluan usul berkenaan dibentangkan.

Beliau berkata, tiada keperluan usul yang dibawa Muhyiddin memandangkan tidak berlaku kekosongan kerusi Speaker.

Susulan itu, keadaan Dewan terus hangat dengan beberapa ahli Parlimen pembangkang bangun serentak mempersoalkan keputusan Mohd Rashid yang tetap meneruskan supaya usul itu dibahaskan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.