nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Hina Nabi Muhammad, lelaki dipenjara 26 bulan

17 JULAI: Kebiadaban seorang lelaki menghina Nabi Muhammad SAW, Islam dan Presiden PAS, Datuk Seri Abdul Hadi Awang mengundang padah apabila dia dihukum penjara 26 bulan oleh Mahkamah Sesyen Kuala Lumpur, hari ini.

Danny Antoni, 29, didapati bersalah atas dua pertuduhan bagi kesalahan yang dilakukannya melalui Facebook tahun lalu.

Hakim M. M Edwin Paramjothy menjatuhkan hukuman penjara 26 bulan bagi pertuduhan pertama dan enam bulan penjara untuk pertuduhan kedua ke atas Danny Antoni, 29, serta memerintahkan hukuman itu berjalan serentak dari tarikh tangkapan pada 6 Mac 2019.

DANNY ANTONI

Dalam penghakimannya, Edwin berkata jenayah menghina agama seseorang dilakukan bukan sahaja terhadap individu yang disasarkan tetapi juga ke atas nilai dan fungsi yang diwakili agama tersebut.

“Walaupun kebebasan bersuara membenarkan kebebasan mengkritik, hak ini tidak membenarkan individu untuk menghina. Undang-undang melindungi kebebasan beragama menerusi penggubalan atau pengukuhan kerangka kerja nasional dan perundangan bagi mencegah cercaan terhadap agama dan melabel kumpulan-kumpulan agama dengan stereotaip negatif,” katanya.

Beliau menjelaskan, agama merupakan sesuatu yang peribadi serta mempunyai tempat yang istimewa bagi penganutnya, dan tidak dapat dinafikan dalam kes itu bahawa hantaran tidak sesuai, tidak bertanggungjawab serta bersifat provokatif berdasarkan kaum dan agama yang dibuat tertuduh telah melanggar parameter kebebasan bersuara yang diperuntukkan di bawah Perlembagaan Persekutuan lebih-lebih lagi hantaran itu itu boleh membakar sentimen terhadap agama Islam.

“Apabila dilihat secara objektif, seseorang itu dapat merumuskan kata-kata atau hantaran sedemikian bukanlah sebahagian daripada penjelasan mana-mana idea dan mempunyai nilai sosial yang sangat rendah.

“Apa juga manfaat daripada paparan itu tidak sebesar kepentingan, ketenteraman dan keamanan masyarakat. Kata-kata yang dikeluarkan itu menyebabkan kerosakan dan boleh menggugat keamanan,” jelasnya.

Danny dituduh menggunakan akaun Facebook Danny A’antonio Jr untuk memuat naik hantaran menghina Nabi Muhammad SAW dan Islam yang boleh menggugat keharmonian di antara umat Islam dan bukan Islam pada jam 1.21 pagi, 9 Januari 2019 mengikut Seksyen 298A (1) (a) Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara maksimum lima tahun.

Dia juga dituduh melakukan kesalahan sama terhadap Abdul Hadi di tempat, tarikh dan masa yang sama menurut Seksyen 233 (1)(a) Akta Komunikasi dan Multimedia 1998 yang boleh dihukum di bawah Seksyen 233(3) yang memperuntukkan denda maksimum sehingga RM50,000 atau penjara sehingga setahun atau kedua-duanya.

Kedua-dua hantaran tersebut dibaca di Pejabat Bahagian Siasatan Jenayah Siber dan Multimedia, Jabatan Siasatan Jenayah Komersial, Ibu Pejabat Polis Bukit Aman, Menara KPJ, Kuala Lumpur pada jam 10 pagi 4 Mac 2019.

Pendakwaan dikendalikan Timbalan Pendakwa Raya Julaila Jamaludin sementara tertuduh tidak diwakili peguam.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.