nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Keahlian Shahruddin dalam BERSATU terhenti serta merta

19 JULAI: Keahlian Ahli Parlimen Sri Gading, Datuk Dr Shahruddin Md Salleh dalam Parti Pribumi Bersatu Malaysia (BERSATU) terhenti serta merta pada 10 Julai lalu.

Setiausaha Agung BERSATU, Datuk Seri Hamzah Zainuddin berkata, keahlian itu terhenti menurut Fasal 10.2.2 dan 10.2.3 Perlembagaan parti.

“BERSATU mengesahkan Ahli Parlimen Sri Gading, Datuk Dr Shahruddin Md Salleh sudah mengeluarkan notis pemakluman Yang di-Pertua Dewan Rakyat berkaitan kedudukan kerusi beliau yang tidak bersama blok kerajaan pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Mohd Yassin merangkap Presiden dan pemangku Pengerusi BERSATU.

“Oleh demikian, adalah dimaklumkan bahawa keahlian beliau (Shahruddin) terhenti secara serta merta menurut fasal 10.2.2 dan 10.2.3 Perlembagaan BERSATU,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Pada 10 Julai lalu, dalam satu kenyataan bersama, Shahruddin bersama lima lagi ahli Parlimen bekas ahli BERSATU termasuk bekas Pengerusinya, Tun Dr Mahathir Mohamad mengumumkan membentuk blok bebas bersama Parti Warisan Sabah (WARISAN).

Turut tersenarai adalah Ahli Parlimen Jerlun, Datuk Seri Mukhriz Mahathir; Syed Saddiq Syed Abdul Rahman (Muar); Dr Maszlee Malik (Simpang Renggam) dan Datuk Amiruddin Hamzah (Kubang Pasu).

Pada 4 Jun lalu, Shahruddin mengumumkan peletakan jawatannya sebagai Timbalan Menteri Kerja Raya selepas mengakui melakukan ijtihad politik kurang tepat dengan menyertai kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Hamzah turut memberi memberi amaran dan peringatan kepada ahli-ahli parti itu yang menyokong atau bersama bekas pemimpin BERSATU yang telah terlucut keahlian dalam kempen yang bertujuan memburukkan nama baik parti.

Katanya, parti tidak teragak-agak untuk mengenakan tindakan disiplin yang tegas terhadap mana-mana ahli yang melanggar dan menyalahi Perlembagaan parti.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.