nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

COVID-19: KKM berusaha hasilkan vaksin terbaik

22 JULAI: Kementerian Kesihatan dan Kementerian Sains, Teknologi dan Inovasi (MOSTI) akan terus bekerjasama dengan pelbagai pihak termasuk China untuk menghasilkan vaksin terbaik untuk mencegah penyakit berjangkit terutamanya COVID-19.

Timbalan Menteri Kesihatan 1, Datuk Dr. Noor Azmi Ghazali, berkata kerajaan memang sentiasa berusaha untuk menghasilkan vaksin untuk menangani pelbagai penyakit berjangkit termasuk COVID-19 biarpun ia mengambilkan masa yang lama.

NOOR AZMI GHAZALI

“Biarpun banyak negara mendakwa mereka sudah hampir menemui vaksin untuk merawat wabak COVID-19 namun ia masih di peringkat awal dan memerlukan pelbagai ujian klinikal dan kajian mendalam dilakukan untuk menghasil ubat terbaik,” katanya dalam sesi soal jawab lisan sidang Dewan Rakyat, hari ini.

Beliau menjawab soalan Ahli Parlimen PH Ledang, Syed Ibrahim Syed Noh tentang perancangan Kementerian Kesihatan dalam kesediaan negara menghadapi penularan wabak pada masa akan datang termasuk sekiranya wabak COVID-19 kembali memuncak.

Terdahulu, Dr Noor Azmi mengucapkan terima kasih kepada rakyat Malaysia kerana memberikan kerjasama padu membantu kerajaan menangani penularan wabak COVID-19 sejak Mac lalu.

“Tahniah kepada rakyat Malaysia beri kerjasama untuk menangani penularan wabak COVID-19. Pada masa sama Kementerian Kesihatan akan memantau situasi global dan tempatan bagi memastikan kita sentiasa bersiap sedia menghadapi situasi lebih buruk,” katanya. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.