nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tak sebut nama, Youtuber masakan dipukul suami

22 JULAI: Beberapa bulan lalu, pasangan ini mencetuskan fenomena apabila video masakan mereka di Youtube khususnya oleh si isteri berjaya menarik jutaan tontonan sehingga mendapat perhatian pemimpin negara.

Namun ketika di kemuncak populariti, kejadian lain pula menimpa apabila si suami ditahan reman tiga hari bermula hari ini kerana disyaki mendera iserinya serta memiliki senjata bahaya di tempat awam.

Lelaki berusia 29 tahun itu berdepan siasatan polis susulan laporan yang dibuat oleh isterinya dan petugas Hospital Raja Permaisuri Bainun Hospital (HRPB) Ipoh.

Suami Youtuber terbabit yang juga bekas pekerja sebuah ladang di negeri ini ditahan polis petang semalam selepas dia dikesan membawa senjata bahaya dalam keadaan mabuk di Hospital Raja Perempuan Bainun, Ipoh.

Susulan kejadian itu juga, tiga laporan polis dibuat terhadap lelaki terbabit di Balai Polis Sungai Senam, Ipoh, malam tadi.

Berdasarkan maklumat diterima media, kejadian bermula di parkir HRPB kira-kira jam 10 malam kelmarin, apabila berlaku perselisihan di antara lelaki berkenaan dengan isterinya.

Lelaki terbabit dikatakan berang kerana namanya tidak disebut oleh isterinya pada satu majlis anugerah baru-baru ini.

Perselisihan itu berlanjutan hingga semalam apabila lelaki terbabit yang berada dalam keadaan mabuk, bertindak memukul mangsa sebelum pergi ke HRPB untuk mencari adik iparnya sambil membawa sabit.

Kejadian itu disedari jururawat sebelum menghubungi bantuan anggota pondok polis hospital menyebabkan suspek ditahan untuk siasatan lanjut.

Lelaki terbabit kini berdepan siasatan memiliki senjata berbahaya mengikut Seksyen 6(1) Akta Bahan Kakisan Letupan Senjata Berjadual, selain mengikut Seksyen 326 dan 506 Kanun Keseksaan.

Sementara itu, Youtuber masakan popular itu memohon diberi ruang menyelesaikan masalah peribadi yang sedang dihadapinya dengan suami.

Wanita berusia 28 tahun itu yang turut berada di Mahkamah Majistret Ipoh pagi tadi, kelihatan resah ketika menyaksikan suaminya dibawa polis dalam keadaan digari dan berpakaian lokap.

Ketika dihampiri media di pekarangan mahkamah, Youtuber itu enggan memberi sebarang kenyataan, sebaliknya masuk menunggu di dalam sebuah kereta dipandu seorang wanita yang juga saudaranya.

Seorang saudaranya yang juga lelaki bertindak sebagai pengurus kepada Youtuber itu memberitahu, pasangan terbabit perlu diberi masa.

“Mereka juga mungkin tidak akan muncul dalam sebarang program dalam tempoh beberapa minggu ini,” katanya yang memohon namanya tidak disiarkan ketika ditemui media.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.