nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rayhan Kabir sudah ditangkap, akan diusir

25 JULAI: Md Rayhan Kabir iaitu lelaki warga Bangladesh yang terbabit dengan rakaman dokumentari Al Jazeera kini sudah ditahan dan akan diusir keluar serta disenarai hitam daripada memasuki Malaysia selama-lamanya.

Ketua Pengarah Imigresen, Datuk Khairul Dzaimee Daud, berkata lelaki berusia 25 tahun ditahan sepasukan pegawai Unit Risikan Operasi Imigresen Putrajaya di Setapak, Kuala Lumpur jam 5.45 petang semalam.

“Kejayaan ini hasil risikan dan buruan berterusan selama dua minggu. Saya ucapkan syabas dan tahniah kepada pegawai terbabit atas usaha dan komitmen mereka,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Pada 7 Julai lalu, Jabatan Imigresen Malaysia memohon bantuan orang awam menjejaki Rayhan yang mencetus kontroversi susulan penampilannya dalam laporan khas disiarkan Al-Jazeera, bagi membantu siasatan mengikut Akta Imigresen 1959/63.

Lelaki terbabit sebelum ini membuat pelbagai dakwaan palsu berhubung layanan pihak berkuasa Malaysia kepada pendatang tanpa izin ketika negara ini menguatkuasakan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) bagi membanteras penularan COVID-19.

Dia melemparkan tohmahan dan dakwaan tidak berasas itu menerusi kenyataan diberikannya kepada Al Jazeera, yang membuat laporan khas berhubung pendatang tanpa izin di negara ini.

Polis juga dilaporkan memulakan siasatan terhadap stesen televisyen antarabangsa itu susulan penyiaran dokumentari terbabit yang antara lain mendakwa layan buruk Malaysia terhadap warga asing ketika berusaha mengekang penularan COVID-19 menerusi langkah PKP. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.