nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

617 ditahan langgar SOP, separuh kerana berhibur di disko

26 JULAI: Asalkan hujung minggu, kes pelanggaran prosedur operasi standard (SOP) berkait aktiviti berhibur kelab malam pasti tinggi.

Semalam sahaja, daripada 617 yang dikena tindakan kerana melanggar SOP, separuh daripadanya ditahan di kelab malam dan pub.

Ironinya aktiviti kelab malam, disko, pub dan jenis umpanya tidak pun pernah dibenarkan beroperasi dalam fasa Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, dalam pemeriksaan Task Force Operasi Pematuhan semalam, seramai 331 ditahan kerana aktiviti pub dan kelab malam.

Katanya, lagi 286 ditahan kerana terlibat aktiviti yang melibatkan kehadiran orang ramai sehingga menyukarkan penjarakan sosial.

Jelas beliau, daripada jumlah itu, seramai 20 individu telah direman manakala 597 individu lagi
dikenakan kompaun.

“Task Force Operasi Pematuhan yang diketuai Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah membuat 61,715 pemeriksaan semalam (25 Julai 2020) bagi memantau dan menguat kuasa pematuhan Prosedur Operasi Standard (SOP) Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP).

“Sebanyak 2,736 Pasukan Pematuhan yang melibatkan 12,520 anggota telah membuat pemantauan di 4,238 pasar raya, 5,903 restoran serta 1,999 penjaja, 1,225 kilang, 3,634 bank dan 682 pejabat kerajaan.

“Juga dipantau, sebanyak 1,205 terminal pengangkutan darat, 232 terminal pengangkutan air serta 88 terminal pengangkutan udara,” katanya dalam kenyataan hari ini. –Oleh M. HERMAN HAMID

Get real time updates directly on you device, subscribe now.