nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Rayer cuba terjah tetapi silap langkah

28 JULAI: Ahli Parlimen PH Jelutong, RSN Rayer nampaknya seperti ‘main terjah’ sahaja apabila tiba-tiba bangkit mempersoalkan tentang pematuhan prosedur operasi standard (SOP) penjarakan sosial dalam kalangan penyokong bekas Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak di luar pekarangan Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur hari ini.

Beliau gagal memberi jawapan apabila ditanya oleh Timbalan Yang Dipertua Dewan Rakyat, Datuk Seri Azalina Othman Said tentang Peraturan Mesyuarat mana yang digunakan untuk membangkitkan perkara itu.

Rayer cuba menggunakan Peraturan Mesyuarat 37 bagi menyalahkan beberapa Ahli Parlimen BN namun Azalina mengingatkannya bahawa kejadian tersebut berlaku di luar Dewan Rakyat.

“Yang Berhormat, kita ini dalam mesyuarat dan kita sedang dalam perbahasan. Peraturan mana yang Yang Berhormat nak gunakan. Perkara ini perlu dibawa ke Speaker kerana berlaku di luar dewan,” kata Azalina.

Ahli Parlimen BN Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim yang bangkit mencelah secara sinis menawarkan diri untuk membantu Rayer mencari Peraturan Mesyuarat yang boleh digunakan.

“Saya boleh tolong dia… saya boleh tolong dia… sebab dia peguam yang tidak faham undang-undang,” jelasnya.

Walau bagaimanapun, Azalina menolak tawaran Shahidan dan Ahli Parlimen PH Beruas, Datuk Ngeh Koo Ham yang ingin menolong Rayer.

“Kalau nak buat rujukan sesiapa keluar masuk dewan, adalah kuasa bentara dan pihak keselamatan yang tertakluk kepada Pengarah Parlimen di luar dewan,” tegasnya sebelum membenarkan Ahli Parlimen PH Tenom, Noorita Sual membahaskan usul menjunjung kasih titah ucapan Yang di-Pertuan Agong. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.