nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

UMNO Sabah diberi kuasa penuh pilih calon

31 JULAI: UMNO Sabah diberi kuasa autonomi sepenuhnya dalam menentukan calon-calon dan persiapan bagi Pilihan Raya Dewan Undangan Negeri (PRN) Sabah.

Namun, Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Tan Sri Annuar Musa berharap agar UMNO Negeri Sabah melakukan perbincangan bersama rakan komponen BN dan Perikatan Nasional (PN) lain.

“Soal calon akan diputuskan Badan Perhubungan UMNO Negeri Sabah mengikut kaedah autonomi yang diberikan.

“Tapi kerana ini adalah pilihan raya negeri yang melibatkan semua kawasan DUN (Dewan Undangan Negeri) maka UMNO Sabah juga perlu berbincang dengan rakan-rakan komponen BN dan parti-parti dalam Muafakat Nasional termasuk Bersatu dan juga parti parti friends of BN. Itu akan diuruskan dengan baik,” katanya.

Beliau berkata demikian kepada media selepas menunaikan solat sunat Aidiladha di Masjid Jamek Tengku Abdul Aziz Shah, Sungai Penchala, Kuala Lumpur, hari ini.

Dalam pada itu, Annuar memberitahu, sejurus selepas pengumuman dan pengesahan rasmi Istana negeri Sabah berkaitan pembubaran DUN menyusul semalam, BN dan juga PN akan membuat persiapan awal bermula serta merta.

Beliau menambah, pihaknya akan mengadakan mesyuarat bersama Presiden UMNO, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Jawatankuasa Pilihanraya bagi membincangkan kaedah yang sesuai berkempen di PRN Sabah.

“Kenyataan rasmi yang dikeluarkan, Dewan telah pun dibubarkan dan mengikut undang undang harus diadakan dalam masa 60 hari yang akan ditetapkan oleh SPR. Kita semua, BN dan PN akan membuat persiapan awal.

“Walaupun suka cita saya menegaskan dari segi UMNO dan BN kita telah berikan autonomi kepada UMNO Sabah, ibu pejabat akan membantu.

“Cuma banyak perkara nantinya akan diputuskan oleh UMNO Sabah,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.