nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

SPRM siasat isu kedai judi haram Sg Buloh

10 OGOS: Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) akan membuka kertas siasatan berhubung kemungkinan ada pegawai penguat kuasa yang melindungi premis menjalankan aktiviti haram di sekitar Sungai Buloh.

Timbalan Ketua Pesuruhjaya (Operasi) SPRM, Datuk Seri Ahmad Khusairi Yahaya berkata, pihaknya memandang serius isu yang ditularkan dalam dua klip video yang mendakwa pihak berkuasa gagal dalam memantau dan menguatkuasakan undang-undang selain dikatakan menerima rasuah daripada pihak-pihak terbabit.

Ahmad Khusairi berkata, beliau sendiri sudah menghubungi Pengarah Jabatan Integriti dan Pematuhan Standard (JIPS), Bukit Aman, Datuk Zamri Yahya pagi ini untuk mendapatkan maklum balas berhubung kes terbabit.

Beliau berkata, Zamri memaklumkan, JIPS akan mengambil tindakan tegas ke atas premis-premis perjudian termasuk mana-mana pegawai yang melindungi aktiviti-aktiviti perjudian tersebut kerana kesalahan ini dibawah bidang kuasa PDRM.

“JIPS juga akan bekerjasama menyalurkan maklumat kepada SPRM jika ada pegawai atau anggota polis yang terlibat dikenal pasti.

“SPRM akan memberikan tumpuan kepada pegawai atau anggota penguatkuasa atas kesalahan menerima rasuah bagi melindungi premis-premis perniagaan haram di sekitar Sungai Buloh,” katanya dalam satu kenyataan kepada PNBBC Portal hari ini.

Mengulas lanjut, Ahmad Khusairi berkata, masyarakat diminta untuk menyalurkan terus maklumat kepada SPRM dan tidak menghebahkan sesuatu isu dalam media sosial kerana ia tidak akan membantu proses siasatan malahan memberi peluang kepada pihak-pihak terlibat menghapuskan bukti atau keterangan yang ada.

Sebelum ini Ketua Polis Negara, Tan Sri Abdul Hamid Bador bertegas akan mengambil tindakan terhadap mana-mana pegawai atau anggota yang bersekongkol dengan sindiket terbabit.

Dua video berdurasi 13.28 saat dan 8.29 saat itu sehingga kini sudah ditonton oleh jutaan orang sehingga mendapat pelbagai reaksi orang ramai yang mana sebahagian dari mereka mendakwa tahu kewujudan perjudian di Sungai Buloh dan lokasi lain seluruh negara. – Oleh HAIKA KHAZI

Get real time updates directly on you device, subscribe now.