nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kuota rentas sempadan tiga hari pertama penuh

13 OGOS: Kuota permohonan rentas sempadan Malaysia dan Singapura di bawah skim Laluan Hijau Timbal Balik (RGL) dan Peraturan Ulang Alik Berkala (PCA) mulai 17 Ogos ini telah penuh untuk tempoh tiga hari.

RGL membolehkan perjalanan rentas sempadan bagi tujuan perniagaan dan rasmi yang penting antara Malaysia-Singapura manakala PCA membolehkan penduduk yang memegang pas imigresen jangka panjang bagi tujuan perniagaan dan kerja di salah satu negara memasuki negara itu.

Pengarah Jabatan Imigresen Johor, Baharuddin Tahir berkata, Jabatan Imigresen Malaysia (JIM) sudah menerima 180 permohonan RGL dan 6,000 permohonan bagi PCA, bagi keseluruhan tiga hari berkenaan.

“Sehingga petang ini, saya melihat kuota pada tarikh 17, 18 dan 19 hari bulan ini telah penuh. Untuk RGL adalah 400 orang bagi tempoh seminggu, iaitu maknanya sehari antara 50 hingga 60 orang manakala PCA pula adalah 2,000 orang sehari.

“Keputusan permohonan merentas sempadan hanya diketahui sehari sebelum mereka memulakan perjalanan yang akan dimaklumkan menerusi e-mel,” katanya kepada pemberita selepas menyampaikan taklimat berhubung pembukaan semula sempadan Malaysia-Singapura kepada Tunku Mahkota Johor Tunku Ismail Sultan Ibrahim, di Kompleks Kastam, Imigresen dan Kuarantin (KIK) di Bangunan Sultan Iskandar hari ini.

Turut hadir Pengarah Kesihatan Negeri Johor Dr Aman Rabu.

Menurutnya, bagi memastikan kelancaran, jabatan terbabit bersama Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Jabatan Kesihatan Negeri Johor akan menempatkan anggota yang cukup di laluan bas, pejalan kaki, kereta serta motosikal.

Sementara itu, Dr Aman berkata, pihaknya turut bersedia dengan pembukaan sempadan termasuk melakukan saringan dan ujian COVID-19.

Pada 26 Julai lepas, Menteri Luar Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein dan rakan sejawatan dari Singapura, Dr Vivian Balakrishnan bertemu di atas Tambak Johor.

Ia sebagai simbolik menandakan persetujuan pembukaan sempadan kedua-dua negara yang dijangka bermula seawal 17 Ogos, selepas kedua-dua negara menutup sempadan masing-masing bagi mengekang penularan COVID-19, bermula dengan pelaksanaan Perintah Kawalan Pergerakan oleh Malaysia pada 18 Mac lepas.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.