nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tak perlu polemik tangguh sidang 10 minit

18 OGOS: Semua Ahli Parlimen terutama dari blok pembangkang diminta tidak ‘mensensasikan’ isu Yang Dewan Rakyat, Datuk Azhar Azizan Harun memberi tempoh penangguhan selama 10 minit, sebelum sesi undi belah bahagi semalam.

Azhar berkata, isu berkenaan tidak sepatutnya diperbesarkan oleh Ahli Parlimen kerana beliau sudah memaklumkan pada 11 Ogos lalu bagi memberi masa kepada wakil rakyat yang berada di bangunan baharu, masuk ke dewan.

“Sebenarnya saya sudah menyatakan saya akan tempoh (tangguh) mengikut petua saya yang saya pernah mahsyurkan pada 11 Ogos 2020. Pada masa itu, saya beri masa 10 minit (untuk) Ahli Parlimen datang (masuk) ke dewan sebab lif (di bangunan baharu) tak boleh digunakan sepenuhnya (sebab patuh SOP COVID-19).

“Jadi kita beri peluang semua orang datang ke dewan. Saya tidak dapat apa-apa ‘feedback’ negatif pun dari Ahli Parlimen pada masa itu. Tapi semalam tidak sebegitu. Saya harap perkara ini tidak timbul lagi,” katanya.

Sejak pelaksanaan prosedur operasi standard (SOP) COVID-19 di bangunan Parlimen, hanya empat orang termasuk Ahli Parlimen dibenarkan menggunakan lif pada satu-satu masa sebagai langkah mengekang penularan pandemik.

Semalam, beberapa Ahli Parlimen terutama pembangkang membantah tindakan Azhar menangguhkan sidang ketika pengundian belah bahagi Rang Undang-Undang Perbekalan (Penguntukan Semula Peruntukan Perbelanjaan) 2020 belum bermula selepas diluluskannya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.