nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kes di Hospital Kem Terendak, 138 kontak rapat disaring

28 OGOS: Satu daripada tiga kes positif COVID-19 yang dikesan di Hospital Angkatan Tentera (HAT) Kem Terendak, Melaka semalam melibatkan anggota tentea.

Dalam kenyataannya di sini, Angkatan Tentera Malaysia (ATM) berkata, dua lagi kes orang awam yang menerima rawatan di hospital itu pada 24 Ogos lepas.

Kata kenyataan itu, dua pesakit awam berkenaan dikesan sewaktu saringan prapembedahan manakala anggota tentera itu dikesan setelah mendapatkan rawatan kerana bergejala.

“Kesemua mereka telah dihantar ke Hospital Melaka bagi tujuan pengasingan dan siasatan lanjut.

“HAT dengan kerjasama Jabatan Kesihatan Negeri Melaka bertindak melaksanakan kawalan pantas melalui pelaksanaan prosedur operasi standard Kawalan Jangkitan Peringkat Hospital bagi siasatan dan pengesanan kontak rapat,” demikian menurut kenyataan itu.

ATM berkata, hospital berkenaan turut menjalankan kerja-kerja dekontaminasi di kawasan disyaki tercemar, ujian swab serta isolasi.

Menurut kenyataan itu, hingga kini ujian swab telah dijalankan ke atas 138 orang disyaki kontak rapat dan sedang menunggu keputusan.

Pemantauan rapi dan penilaian berterusan turut dilaksanakan Bahagian Perkhidmatan Kesihatan ATM dan Jabatan Kesihatan Negeri Melaka.

ATM turut menasihati orang ramai agar tidak membuat sebarang spekulasi yang boleh mewujudkan kebimbangan kepada masyarakat setempat.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.