nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pengecualian lesen tamat, sebulan untuk perbaharui

29 OGOS: Orang ramai diberi masa sehingga 30 September untuk memperbaharui Lesen Memandu Malaysia (LMM) dan Lesen Kenderaan Motor (LKM), kerana pengecualian yang diberikan pada Mac lepas akan ditamatkan 31 Ogos ini.

Menteri Pengangkutan, Datuk Seri Dr Wee Ka Siong berkata, pembatalan pengecualian ini adalah selaras dengan kuasa menteri di bawah Seksyen 66(1)(x) dan 127 (1)(b) Akta Pengangkutan Jalan 1987 (Akta 333) yang memperuntukkan Kaedah-Kaedah Kenderaan Motor (Pengecualian) 2020.

“Bagaimanapun, orang ramai yang memiliki LMM dan LKM yang tamat tempoh masih diberi masa untuk memperbaharuinya dalam tempoh 30 hari sehingga 30 September 2020,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Kementerian Pengangkutan melalui Jabatan Pengangkutan Jalan (JPJ) sebelum ini memberikan pengecualian pembaharuan LMM dan LKM kepada orang ramai sejak Mac lepas bagi mengelak kesesakan di kaunter-kaunter agensi-agensi berkaitan, sebagai salah satu inisiatif mengekang penyakit COVID-19.

Pengecualian itu membenarkan orang ramai memandu dan menggunakan kenderaan masing-masing semasa Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) dilaksanakan walaupun LMM atau LKM mereka telah tamat tempoh, dengan syarat kenderaan itu mempunyai perlindungan insurans yang sah dan masih berkuat kuasa.

Ka Siong seterusnya mengingatkan orang ramai supaya sentiasa mendapatkan maklumat sahih dan tidak menyebarkan berita-berita palsu serta sentiasa sentiasa mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan ketika mengunjungi kaunter JPJ atau mana-mana agensi dalam usaha membebaskan negara sepenuhnya daripada pandemik COVID-19.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.