nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Legenda bola sepak Matusin Bowie calon BN DUN Tulid

10 SEPT: Bekas pemain bola sepak Sabah, Matusin Bowie @ Matius dipilih sebagai calon parti komponen Barisan Nasional (BN), Parti Bersatu Rakyat Sabah (PBRS) untuk bertanding di kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Tulid dalam Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah, pada 26 September ini.

Empat lagi calon PBRS termasuklah Richard Kastum @ Mosinal yang akan bertanding di kerusi DUN Matunggong, Yillson Yanggun (Tandek), Duanis Mogirong (Kadamaian) dan Bonepes Been (Sook).

Presiden PBRS, Tan Sri Joseph Kurup dalam satu kenyataan hari ini berkata, kepercayaan yang diberikan pucuk pimpinan Barisan Nasional (BN) negeri itu akan dimanfaatkan sebaik-baiknya ke arah kemenangan.

“Ini adalah peluang kepada PBRS untuk membuktikan bahawa kita adalah sebuah parti tempatan yang diterima oleh setiap lapisan masyarakat.

“Semua ahli parti perlu terus bekerja keras bagi memastikan kemenangan calon kita pada kali ini. Kita perlu akur kepada keputusan pucuk pimpinan parti yang membuat pemilihan serta penilaian yang terbaik daripada segenap aspek.

“PBRS juga yakin barisan calon yang dipilih akan menyokong perjuangan dalam memastikan hak dan kepentingan Sabah sentiasa dibela untuk kesinambungan pembangunan yang patut dinikmati oleh rakyat Sabah,” katanya.

Berikutan itu Joseph berterima kasih kepada Pengerusi BN, Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi dan Datuk Seri Bung Mokhtar Radin selaku Pengerusi BN Sabah yang memberikan sokongan kepada parti itu.

“Kepemimpinan tertinggi dan seluruh ahli PBRS akan berdiri teguh dan menyokong kepemimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin serta mendukung kerajaan Perikatan Nasional (PN) demi kestabilan dan kemakmuran negara,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.