nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Boon Thian janji tak kecewakan pengundi

13 SEPT: Calon Barisan Nasional (BN), Chan Boon Thian berjanji akan cuba sedaya upaya membantu meningkatkan taraf hidup dan sosioekonomi penduduk di Sandakan apabila beliau dipilih menjadi Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Elopura.

Boon Thian, 40, yang juga Ahli Jawatankuasa (AJK) MCA Sabah menegaskan beliau menawarkan diri untuk mewakili BN di DUN Elopura selepas mendapat tahu ADUN sebelum ini gagal melaksanakan amanah dan tanggungjawab diamanah oleh pengundi pada pilihan raya umum lalu.

Bapa kepada dua anak berkelulusan Diploma Kejuruteraan Sivil berkenaan berkata beliau yakin mampu membawa suara dan masalah dihadapi masyarakat setempat dengan lebih berkesan kerana beliau mewakili parti yang menjadi salah satu komponen membentuk kerajaan Persekutuan sekarang.

“Sekiranya saya diberi mandat oleh pengundi Elopura pada 26 September ini, saya percaya saya boleh membawa perubahan yang positif di kawasan ini.

“Saya juga berjanji akan menggunakan pengalaman sebagai Panel Penasihat Klinik Kesihatan Sandakan untuk memperbaiki taraf perkhidmatan kesihatan penduduk tempatan selepas dipilih sebagai ADUN nanti,” katanya.

Pada PRN kali ini, Boon Thian akan ditentang oleh lima calon lain termasuk penyandang kerusi Elopura, Chong Ket Kiun (Warisan-Plus), Voo Min Gin (Parti Cinta Sabah), Chong Thien Ming (LDP), Siti Khairiah Sheikh Mohammad (USNO) dan Mohamad Saini Ahmad Tang (Parti Peraduan Rakyat Sabah).

Get real time updates directly on you device, subscribe now.