nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Tiada kuarantin wajib individu pulang dari Sabah

13 SEPT: Jangan percaya berita palsu mengatakan individu yang pulang dari Sabah ke Sarawak atau Semenanjung akan dikenakan kuarantin wajib.

Menteri Kanan Keselamatan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, perkara itu adalah berita palsu dan jika hal sedemikian akan dilakukan, beliau sendiri yang akan mengumumkannya.

“Itu berita palsu. Tidak ada konon-kononnya saya, Kementerian Kesihatan mengatakan bahawa yang balik dari Sabah ke Semenanjung akan dikuarantin.

“Tidak betul dan pergerakan dari Sabah ke Semenanjung masih bebas seperti dahulu. Kalau ada pengumuman mengenai kawalan, saya yang akan buat. Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) pun saya yang buat pengumuman,” katanya selepas merasmikan Jentera Barisan Nasional (BN) Libaran sempena Pilihan Raya Negeri (PRN) Sabah di Markas UMNO BN di Bandar Labuk Jaya, Sandakan, malam tadi.

Terdahulu, tular dalam media sosial kononnya individu yang pulang dari Sabah ke Semenanjung atau Sarawak termasuk mereka yang bertugas pada PRN Sabah akan dikuarantin.

Mengulas lanjut, Ismail Sabri berkata, berdasarkan situasi semasa COVID-19 di Sabah, banyak pihak yang membuat rumusan seolah-olah Tawau dan Lahad Datu berada dalam keadaan berbahaya yang menyebabkan orang ramai takut untuk keluar rumah.

“Jadi saya nak maklumkan bahawa apabila kita tutup penjara berkenaan atau membuat Perintah Kawalan Pergerakan Diperketatkan (PKPD) di Penjara Tawau, kita membuat saringan kepada semua yang berada di penjara termasuk pegawai penjara dan keluarga mereka.

“Jadi apabila kita membuat saringan, keputusannya keluar dalam masa dua tiga hari. Jadi mungkin kita nampak peningkatan yang tinggi tetapi ia berlaku dalam penjara itu,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.