nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Annuar nafi Terowong SMART gagal berfungsi

15 SEPT: Dakwaan pihak tertentu kononnya banjir kilat yang berlaku pada Khamis lalu disebabkan oleh kegagalan Terowong SMART berfungsi adalah tidak benar dan disifatkan sebagai kenyataan yang tidak cermat.

Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa yang menafikan dakwaan tidak berasas itu berkata, pihaknya menerima laporan fungsi dan operasi Terowong SMART lebih awal dan maklumat telah dikongsikan.

annuar
ANNUAR MUSA

“Untuk laporan terperinci, saya percaya Jabatan Pengairan dan Saliran (JPS) dan kementerian berkenaan memerlukan sedikit masa.. saya dijadualkan melawat dan mendengar taklimat Terowong SMART semalam tetapi ditangguhkan ke 21 September kerana urusan di Dewan Negara.

“Kenyataan Suara Rakyat Malaysia (Suaram) mempersolkan kenapa saya tidak adakan sidang media hal Terowong SMART dan banjir adalah tidak bijak.

“Kita tidak boleh terburu-buru membuat rumusan sendiri dalam hal yang kompleks seperti ini,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Beliau berpandangan, para profesional dan kementerian terbabit perlu diberi masa untuk menyiasat punca banjir kilat tersebut.

Annuar turut mengesahkan telah menerima beberapa laporan daripada JPS, namun beliau mengambil langkah berhati-hati tidak mengumumkan maklumat yang belum sahih.

“Bersabar dan biar cermat dalam bertindak,” jelasnya. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.