nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bung tabik dengan PAS, tetap gerak kempen bantu rakan

16 SEPT: Pengerusi Barisan Nasional (BN) Sabah, Datuk Seri Bung Moktar Radin ‘tabik’ dengan penyokong PAS yang bukan sahaja tidak memberontak malah terus menggerakan jentera membantu kempen parti rakan walaupun tidak meletakkan calon pada Pilihan Raya Negeri (PRN) kali ini.

Bung Moktar yang juga Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Sabah, berkata ketaatan dan kesetiaan ditunjukkan penyokong PAS kepada barisan kepemimpinan parti itu sangat mengkagumkan.

Justeru Bung Moktar berkata beliau, tidak akan melupakan jasa dan pengorbanan serta sumbangan PAS jika gabungan BN dan Perikatan Nasional (PN) berjaya menewaskan Warisan serta membentuk kerajaan negeri baharu, pada 26 September nanti.

“Kita kena bagi kredit kepada PAS kerana mereka tidak memberontak dan mengarahkan jentera parti berkempen untuk calon BN dan PN selepas pucuk pimpinan parti memutus untuk tidak meletakkan calon pada PRN kali ini.

“Keadaan ini amat berbeza jika dibandingan dengan situasi berlaku dalam BN atau pun PN di mana masih ramai pemimpin dan penyokong yang merajuk enggan menyertai kempen kerana nama mereka tidak tersenarai sebagai calon pada PRN nanti,” katanya.

Bung Moktar berkata demikian ketika sidang media selepas menghadiri Majlis Ramah Mesra Menteri Kanan Perdagangan Antarabangsa dan Industri Datuk Seri Mohamed Azmin Ali bersama masyarat dan pengundi di kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN), Karambunai dan Darau sebentar tadi.

Yang turut hadir, Timbalan Presiden PAS, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man, dua calon BN iaitu Datuk Jumat Idris (DUN Darau) dan Datuk Yakub Khan (Karambunai) serta Ketua Pemuda Dewan Pemuda PAS Pusat (DPPP), Ir Khairil Nizam Khirudin.

Berikutan itu, Bung Moktar berkata beliau berharap pemimpin dan penyokong BN serta PN dapat mencontohi PAS yang sentiasa berlapang dada dan tenang dalam menghadapi pelbagai ujian.

“Dalam BN masih ada yang merajuk enggan membantu kita berkempen tetapi dalam PAS tiada begitu, mereka sentiasa pasrah kerana apa yang berlaku adalah kerja Allah SWT.

“Kita kena pasrah kerana kita mampu merancang tetapi Allah mempunyai rancangan yang lain. Jadi saya berharap kita dapat berusaha keras untuk memastikan kedua-dua calon BN akan memperoleh kemenangan dalam PRN sekali gus membantu membentuk gabungan bagi menubuhkan kerajaan negeri baharu pada 26 September depan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.