nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Masjid Pahang dititah solat hajat untuk kesembuhan Agong

24 SEPT: Semua masjid di Pahang dititah mengadakan solat hajat, bacaan Yasin, tahlil dan doa selamat untuk mendoakan kesembuhan segera Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustafa Billah Shah yang sedang menjalani rawatan di Institut Jantung Negara (IJN).

Pengelola Bijaya Diraja Sultan Pahang, Datuk Ahmad Khirrizal Ab Rahman berkata, Pemangku Raja Pahang, Tengku Hassanal Ibrahim Alam Shah Al-Sultan Abdullah, menitahkan supaya majlis itu diadakan selepas solat maghrib, hari ini.

“Tengku Hassanal juga berkenan supaya solat hajat bagi mendoakan kesembuhan segera dan semoga Seri Paduka dikurniakan kesihatan yang baik berpanjangan, diadakan selepas solat Jumaat, esok.

“Semoga Allah juga melindungi negara dan Pahang daripada segala bencana, wabak, malapetaka serta huru-hara,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Selasa lepas, Istana Negara mengesahkan Al-Sultan Abdullah yang juga Sultan Pahang, dimasukkan ke Wad Diraja IJN selepas berasa kurang selesa dengan kesihatan, namun Seri Paduka tidak berada dalam keadaan membimbangkan.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.