nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

PDRM tahan 137 individu ingkar arahan PKP

24 SEPT: Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menahan 137 individu semalam atas kesalahan ingkar arahan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP).

Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob berkata, daripada jumlah itu, seramai 111 individu telah dikompaun, 25 orang direman dan seorang dijamin.

“Antara kesalahan ingkar arahan PKP termasuk aktiviti dalam pub/kelab malam (39), penjarakan fizikal (32), keluar rumah tanpa alasan munasabah di kawasan PKPD (25) dan disyaki terlibat dengan aktiviti pelacuran (14).

“Kesalahan-kesalahan lain adalah gagal menyediakan peralatan/merekod butiran pelanggan (10), keluar dari kawasan PKPD tanpa alasan munasabah (7), tidak memakai pelitup muka (6), dan premis beroperasi tanpa kebenaran (4),” katanya dalam kenyataan media, hari ini.

Sementara itu, beliau memberitahu, seramai 67 pendatang asing tanpa izin (PATI), lima tekong dan tiga penyeludup ditahan pasukan keselamatan dalam Operasi Benteng semalam.

Ismail Sabri menambah, pasukan keselamatan juga berjaya merampas sebuah bot dan 13 kenderaan darat.

“Daripada jumlah itu, pasukan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) berjaya menahan lapan PATI atas kesalahan tidak mempunyai dokumen perjalanan yang sah di Ladang Sg Tengah, Johor.

“Manakala pasukan PDRM berjaya menahan dua PATI atas kesalahan memasuki Malaysia melalui jalan yang tidak diwartakan dan tidak mempunyai dokumen perjalanan yang sah di Pengkalan Haram Kebun, Pengkalan Kubor, Kelantan,” jelasnya.

Dalam pada itu, beliau berkata, mula hari ini, semua individu bukan warganegara yang masuk dari semua pintu masuk antarabangsa negara perlu membayar caj penuh kuarantin.

Ismail Sabri menjelaskan, bagi rakyat Malaysia, kerajaan memutuskan untuk mengekalkan subsidi kos kuarantin.

“Mereka hanya perlu membayar kos penginapan sebanyak RM2,100 seperti diputuskan dan dilaksanakan sebelum ini, manakala kos pengoperasian sebanyak RM 2,600 adalah kekal ditanggung oleh kerajaan.

“Bagi bukan warganegara pula, mereka perlu membayar caj penuh tanpa subsidi kerajaan pada kadar RM4,700 iaitu RM2,600 caj tetap pengoperasian dan RM2,100 kos penginapan,” ujarnya.

Beliau berkata, bagi individu kedua dan ketiga yang berkongsi bilik dengan individu pertama, kos penginapan adalah separuh iaitu RM700, manakala bagi anak yang berumur di bawah 6 tahun, kos penginapan adalah percuma. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.