nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Semua bermesyuarat di JPM Sabtu lalu disaring COVID-19

5 OKT: Semua individu yang menghadiri satu mesyuarat di Jabatan Perdana Menteri (JPM) Sabtu lalu telah menjalani ujian pengesanan COVID-19 berikutan salah seorang daripada peserta mesyuarat berkenaan disahkan positif virus tersebut.

Ketua Pengarah Kesihatan, Tan Sri Dr Noor Hisham Abdullah berkata, ujian COVID-19 dilakukan hari ini ke atas semua yang terlibat dalam mesyuarat berkenaan sebagai sebahagian daripada protokol kesihatan.

Menurut beliau, pada Sabtu, individu berkenaan tidak mengalami sebarang gejala jangkitan COVID-19 dan setelah disah positif, beliau kini dimasukkan ke hospital untuk pengasingan, pemerhatian dan rawatan mengikut protokol sedia ada bagi kes disahkan positif COVID-19.

“Pengesanan dan siasatan kontak kepada individu sedang dijalankan, termasuk saringan gejala dan pengambilan swab bagi pengesanan jangkitan COVID-19.

“Kontak rapat yang telah dikenal pasti telah diberikan Surat Perintah Pengawasan Dan Pemerhatian Di Rumah (HSO) selama 14 hari dari tarikh akhir pendedahan (kontak).

“Sehubungan itu semua yang hadir ke mesyuarat tersebut telah menjalani saringan kesihatan hari ini serta sampel telah diambil untuk ujian pengesanan jangkitan COVID-19,” katanya dalam satu kenyataan hari ini.

Tambah Noor Hisham, mereka yang dikenal pasti kontak rapat semasa mesyuarat telah diberikan HSO selama 14 hari dari tarikh 3 Oktober 2020 dan dipakaikan gelang pengawasan.

Katanya, manakala ahli mesyuarat yang lain pula yang bukan merupakan kontak rapat dikehendaki memantau status kesihatan kendiri atau self-health monitoring di rumah setiap hari selama 14 hari dengan menggunakan home assessment tool (HAT) dalam aplikasi MySejahtera.

“Mereka telah dinasihatkan untuk segera mendapatkan rawatan di fasiliti kesihatan berhampiran sekiranya mengalami gejala semasa dalam tempoh pemantauan tersebut.

“KKM ingin memohon orang ramai agar tidak khuatir dengan kejadian ini dan tidak membuat sebarang spekulasi.

“Orang ramai akan dimaklumkan mengenai status jangkitan COVID-19 di Malaysia dari semasa ke semasa secara kenyataan media rasmi KKM. Maklumat lanjut boleh diperolehi dari laman sesawang KKM: http://covid-19.moh.gov.my,” katanya.

Hari ini tular di media sosial mengenai salah seorang individu bertaraf kenamaan disahkan positif.

Malah, ada portal berita melaporkan individu berkenaan hadir pada mesyuarat penting tersebut di JPM.

Berdasarkan laporan media, mesyuarat khas MKN turut berlangsung Sabtu lalu di Bangunan Perdana Putra.

Sementera itu, Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Dr Zulkifli Mohamad Al Bakri memaklumkan beliau telah disahkan positif COVID-19, namun sehingga saat ini keadaan kesihatannya adalah baik.

“Saya menyeru orang ramai yang menghadiri majlis yang melibatkan kehadiran saya dari 24 September hingga 4 Oktober agar menjalani pemeriksaan saringan COVID-19 di mana-mana klinik kesihatan dengan segera,” katanya menerusi akaun Facebook beliau.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.