nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Dedah nama, biar rakyat tahu siapa kemaruk kuasa

10 OKT: Presiden PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim didesak mendedahkan nama ahli-ahli Parlimen yang dikatakan berkomplot bersamanya bagi menjatuhkan kerajaan.

Setiausaha Agung Barisan Nasional (BN), Tan Sri Annuar Musa berkata, ini supaya rakyat tahu dan kenal siapa mereka yang boleh melayan kemaruk kuasa di saat rakyat dalam keresahan akibat pandemik COVID-19.

“Di saat rakyat dalam keresahan dan penularan wabak COVID-19 yang mengancam nyawa, bagaimana boleh mereka melayan kemaruk kuasa dan cuba menggugat kestabilan negara ini.

“Kita harap senarai sebenar segera didedah supaya rakyat kenal siapa mereka,” katanya menerusi ciapan di laman Twitter miliknya, hari ini.

Anwar yang juga Ketua Pembangkang Dewan Rakyat dijadualkan akan menghadap Yang di-Pertuan Agong, Al-Sultan Abdullah Ri’ayatuddin Al-Mustaffa Billah Shah Selasa ini.

Dalam kenyataannya dua hari lalu, Ahli Parlimen Port Dickson itu dilaporkan berkata, pada majlis mengadap tersebut, beliau akan mempersembahkan keterangan lengkap mengenai jumlah majoriti Ahli Parlimen yang kukuh dan meyakinkan seperti mana yang diumumkan sebelum ini.

Sebelum ini, ramai Ahli Parlimen UMNO yang dikaitkan dengan kemungkinan bakal bertukar ‘angin’ dan menyokong komplot Anwar tampil menafikan penglibatan mereka.

Antara yang telah menafikan perkara tersebut ialah Ahli Parlimen Arau, Datuk Seri Shahidan Kassim; Datuk Seri Mahdzir Khalid (Padang Terap); Datuk Ahmad Jazlan Yaakub (Machang); Datuk Seri Idris Jusoh (Besut); Datuk Mohd Nizar Zakaria (Parit); Datuk Seri Tajuddin Abd Rahman (Pasir Salak); Tan Sri Noh Omar (Tanjong Karang); Datuk Ahmad Maslan (Pontian); Datuk Seri Bung Moktar Radin (Kinabatangan) dan Ramli Mohd Nor (Cameron Highlands).

Selain itu, Datuk Hasbullah Osman (Gerik), Datuk Seri Tengku Adnan Tengku Mansor (Putrajaya) dan dua lagi dari Pahang, Datuk Ahmad Nazlan Idris (Jerantut), Datuk Seri Hasan Arifin (Rompin) dan Datuk Jalaluddin Alias (Jelebu) turut menyangkal dakwaan yang mengaitkan mereka, kononnya berpihak kepada Anwar.

Malah, Shahidan dan Ahmad Nazlan juga telah melaporkan perkara ini kepada pihak polis agar tuduhan ini dapat dilakukan siasatan teliti oleh pihak berkuasa.

Ini membuktikan daripada senarai 19 nama yang tular di media sosial kononnya berpihak kepada Anwar, sekurang-kurangnya 15 ahli Parlimen menyatakan pendirian mereka yang kekal menyokong kerajaan hari ini pimpinan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin.

Gabungan Parti Sarawak (GPS) juga menolak sepenuhnya penglibatan dengan Anwar dan blok tersebut kekal mendokong kerajaan PN. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.