nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Siasat kemungkinan ‘orang dalam’ bantu suspek lolos

14 OKT: Pemerhati Rasuah Malaysia (MCW) mahu pihak berkuasa menyiasat kemungkinan penglibatan ‘orang dalam’ bersubahat membantu suspek utama kes Macau Scam dan judi dalam talian bergelar Datuk Seri melahirkan diri daripada ditahan semula oleh polis, kelmarin.

Berikutan itu MCW mencadangkan pihak berkuasa menubuhkan pasukan siasatan khas bagi merungkai misteri kehilangan suspek utama bergelar Datuk Seri yang dikaitkan dengan sindiket pengubahan wang haram terbabit.

Presiden Pemerhati Rasuah Malaysia (MCW), Jais Abdul Karim berkata, pasukan khas berkenaan perlu dianggotai oleh pegawai Polis Diraja Malaysia (PDRM) dan Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) bagi memastikan siasatan kes berkenaan benar-benar telus dan adil.

Katanya PDRM perlu bersama dalam siasatan khas itu dapat mengenal pasti punca dan bagaimana suspek boleh melarikan diri.

“MCW difahamkan bahawa ‘Datuk Seri’ (individu kes Macau Scam) yang dikatakan melarikan diri dengan melompat pagar SPRM itu telah dilepas reman oleh pihak SPRM.

“Suspek telah selesai proses jaminan SPRM dan diserahkan kepada penjamin untuk pulang. Rakan suspek telah menyedari kehadiran polis di luar Bangunan SPRM (pintu masuk hadapan) untuk ditahan semula di bawah POCA.

“Dengan bantuan individu lain, ‘Datuk Seri’ berkenaan telah bertindak melarikan diri melalui pintu belakang Kompleks Ibu pejabat SPRM dan didapati lolos bersama sebuah kenderaan lain yg telah sedia menanti.

“Suspek dikatakan berjaya memanjat pagar dan terus melarikan diri dengan kenderaan terbabit,” katanya dalam kenyataan media hari ini.

Menurut Jais, kalau diikuti bentuk fizikal dan saiz badan, suspek tidak mungkin dapat melarikan diri tanpa bantuan individu lain dan beliau percaya usaha melarikan diri itu sudah dirancang.

“Jika ada, maka tindakan tegas mesti diambil. Suspek mesti dikesan semula dengan segera untuk tindakan selanjutnya,” katanya.

Mengulas lanjut, Jais berkata SPRM juga digesa untuk meningkatkan tahap keselamatan dan pengawasan banggunan mereka.

” Perkara ini tidak boleh dibiarkan berlaku lagi di masa hadapan bagi memastikan imej baik SPRM terus kekal utoh,” katanya.

Sebelum ini media melaporkan suspek utama berkenaan dikatakan berjaya meloloskan diri dengan memanjat pagar belakang bangunan SPRM di Putrajaya sebelum hilang dengan kenderaan yang menunggunya di luar pagar.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.