nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ismail Sabri nafi desak PM bubar Parlimen

26 OKT: Menteri Kanan Pertahanan, Datuk Seri Ismail Sabri Yaakob menafikan berita palsu yang tular dalam media sosial kononnya beliau dan menteri-menteri Kabinet yang lain akan meminta Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menghadap Yang di-Pertuan Agong untuk membubarkan Parlimen.

Naib Presiden UMNO itu berkata, perkara itu tidak dibangkitkan langsung dalam Mesyuarat Khas Kabinet di Pejabat Perdana Menteri pagi tadi.

“Sepatutnya saya tak boleh sebut, tetapi untuk menjawab perkara tersebut, ia tak dibangkitkan dan dibincangkan.

“Saya harap kita semua menapis berita ini dengan baik, jangan terima bulat,” katanya dalam sidang media di Kementerian Pertahanan, hari ini.

Beliau turut mengingatkan orang ramai bahawa banyak berita palsu yang disebarkan ketika ini untuk mengelirukan mereka.

Dalam perkembangan lain, Ismail Sabri menegaskan, surat kebenaran yang dikeluarkan oleh majikan di kawasan Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) tidak boleh disalahgunakan untuk tujuan lain seperti bersiar-siar pada hujung minggu.

“Pihak polis sebenarnya boleh mengambil tindakan tegas kepada mereka yang menyalahgunakan surat itu untuk tujuan selain bekerja,” jelasnya.

Sementara itu, beliau berkata, Polis Diraja Malaysia (PDRM) telah menahan 857 individu atas kesalahan ingkar arahan Perintah Kawalan Pergerakan Pemulihan (PKPP) semalam dan daripada jumlah itu, seramai 847 individu telah dikompaun manakala 10 individu pula direman.

“Antara kesalahan ingkar arahan PKPP termasuk tidak memakai pelitup muka (196), aktiviti di pusat hiburan (183), gagal menyediakan peralatan/merekod butiran diri (175), penjarakan fizikal (172), premis beroperasi lebih masa/tanpa kebenaran (53) dan kesalahan lain (78),” katanya.

Ops Benteng semalam pula menyaksikan pasukan keselamatan berjaya menahan seramai 51 pendatang asing tanpa izin (PATI) dan merampas dua buah kenderaan darat. – Oleh HUSSAINI AMRAN

Get real time updates directly on you device, subscribe now.