nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Kerajaan PN ambil langkah luar biasa pulih ekonomi

7 NOV: UMNO menyifatkan Belanjawan 2020 diumumkan semalam merupakan langkah luar biasa kerana mampu memberikan yang terbaik dalam keadaan pendapatan negara yang merosot.

Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan berkata, tumpuan utama kerajaan kini adalah menangani penularan COVID-19 yang mana jelas peruntukan kedua terbesar diberikan kepada Kementerian Kesihatan.

Menurut beliau, menerusi ransgangan dibuat kerajaan menerusi program Prihatin, Penjana dan Belanjawan 2021, pertumbuhan ekonomi yang positif pada tahun hadapan mampu akan dicapai.

ahmad maslan
AHMAD MASLAN

“Kita tidak mampu hendak puaskan hati semua orang, walaupun demikian semua orang dapat seorang sikit. Namun tumpuan utama diberikan kepada golongan B40.

“Belanjawan 2021 merupakan bajet mengembang bagi memperkukuh ekonomi dengan harapan pada tahun hadapan ekonomi kembali positif dengan mencapai kadar pertumbuhan sekitar 6.5 peratus hingga 7.5 peratus berbanding 4.5 peratus pada tahun ini,” katanya ketika ditemui media selepas menyampaikan sumbangan kepada wakil masyarakat India Pontian sempena perayaan Deepavali di Pontian, hari ini.

Dalam pada itu, Ahmad Maslan yang juga merupakan Ahli Parlimen Pontian memberitahu UMNO berpuas hati dengan pembentangan Belanjawan 2021 semalam kerana beberapa cadangan dikemukakan parti sebelum ini dipenuhi Kementerian Kewangan.

Tambahnya, banyak perkara daripada 140 cadangan dikemukakan mendapat perhatian kerajaan antaranya membabitkan golongan sasar iaitu belia, wanita dan bumiputera.

“Keperluan rakyat terutamanya golongan B40 turut diberikan perhatian dengan peningkatan jumlah Bantuan Sara Hidup (BSH) dan diberikan nama baharu iaitu Bantuan Prihatian Rakyat (BPR).

“Ia sekali gus menolak anggapan beberapa pihak bahawa kerajaan Perikatan Nasional (PN) tidak peka dengan pandangan rakyat.

“Apa yang dilakukan adalah bagi memenuhi permintaan rakyat seiring dengan slogan dibawa kerajaan kini iaitu prihatin kepada rakyat terutamanya ketika COVID-19 kini,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.