nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Bekalan air Lembah Klang pulih mulai 3 petang

11 NOV: Bekalan air di lokasi-lokasi yang terjejas di Lembah Klang sejak semalam dijangka akan pulih secara berperingkat mulai jam 3 petang ini.

Pengurusan Air Selangor Sdn Bhd (Air Selangor) berkata, Loji Rawatan Air (LRA) Sungai Selangor Fasa 1, 2 dan 3 serta LRA Rantau Panjang telah beroperasi semula pada jam 2.40 pagi tadi setelah bacaan 0 TON direkodkan tiga kali berturut-turut.

Menurut Air Selangor, setakat jam 7 pagi tadi, keempat-empat LRA terbabit telah selesai melaksanakan aktiviti pencucian dan pengepaman di setiap bahagian dalam proses rawatan bagi memastikan kualiti air yang dibekalkan adalah bersih dan selamat mengikut piawaian Kementerian Kesihatan.

“Air Selangor telah melakukan pengesahan kualiti air di setiap bahagian dalam proses rawatan air serta kolam-kolam imbangan dan telah disahkan tiada bau oleh Suruhanjaya Perkhidmatan Air Negara (SPAN),” kata Air Selangor dalam kenyataan media, hari ini.

Hampir 1.4 juta pengguna merangkumi 1,279 kawasan sekitar Kuala Lumpur, Petaling, Klang, Shah Alam, Kuala Selangor, Hulu Selangor, Gombak dan Kuala Langat, mengalami gangguan bekalan air mulai jam 6 petang semalam.

Gangguan bekalan tidak berjadual membabitkan tujuh wilayah itu berlaku pencemaran bau seakan pelarut di Sungai Selangor.

Air Selangor turut memaklumkan bahawa pihaknya sedang berusaha menstabilkan sistem agihan sebelum bekalan air dapat diagihkan kepada para pengguna.

Jadual pemulihan bekalan air akan dimaklumkan mengikut kawasan setelah sistem agihan bekalan air distabilkan.

Pada masa yang sama, bantuan bekalan air alternatif yang telah dilaksanakan oleh Air Selangor akan diteruskan bagi membantu para pengguna yang terjejas.

Langkah yang diambil termasuk menggerakan sebanyak 111 lori tangki, menyediakan 14 pili awam dan membuka 17 pusat khidmat setempat serta mengagihkan air minuman 5 liter.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.