nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Ingkar SOP, 781 tapak pembinaan tutup sementara

11 NOV: Sebanyak 781 tapak pembinaan di seluruh negara diarah tutup operasi buat sementara selepas didapati gagal mematuhi prosedur operasi standard (SOP) yang ditetapkan Majlis Keselamatan Negara (MKN).

Timbalan Menteri Kerja Raya, Datuk Eddin Syazlee Shith berkata terbabit adalah antara 7,704 lokasi yang diperiksa oleh Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan Malaysia (CIDB) dalam tempoh sehingga 18 Oktober lalu.

“Laporan pemeriksaan menunjukkan 6,923 tapak pembinaan mematuhi prosedur operasi standard (SOP) COVID-19 dan dibenarkan beroperasi.

“Bagi Sarawak, sebanyak 739 tapak dibenarkan beroperasi dan dengan jumlah itu didapati empat tapak di Sarawak telah langgar SOP COVID-19 dan tidak dibenarkan beroperasi,” katanya katanya dalam sesi soal jawab sidang Dewan Rakyat, hari ini.

EDDIN SYAZLEE SHITH
EDDIN SYAZLEE SHITH

Beliau menjawab soalan Ahli Parlimen GPS Igan, Ahmad Johnie Zawawi tentang jumlah terkini tapak pembinaan yang dibenarkan beroperasi kerana patuh SOP COVID-19 di seluruh negara dan yang sebaliknya.

Bagi menjawab soalan Ahmad Johnie tentang punca utama syarikat gagal mematuhi SOP dan tindakan kementerian dalam menanangani masalah itu, Eddin Syazlee memberitahu syarikat tersebut sendiri tidak memahami SOP yang dilaksanakan sehingga menyebabkan kekeliruan.

“Dengan itu, CIDB ambil pendekatan bersesuaian antaranya memberikan perincian untuk ambil pendekatan butiran supaya SOP itu difahami oleh syarikat berkenaan.

“Bagi syarikat dengan sengaja enggan mematuhi SOP ini, tentulah akan diambil tindakan yang keras akan diambil oleh CIDB antaranya dengan memberi amaran dan notis pemberhentian,” katanya. – Oleh AIMAN SADIQ ABDULLAH

Get real time updates directly on you device, subscribe now.