nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Pencemaran air: Polis Gombak tahan 4 individu

11 NOV: Polis menahan empat individu termasuk seorang wanita ditahan bagi membantu siasatan berhubung kes pencemaran yang dikesan di Loji Rawatan Air (LRA) Rantau Panjang.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Selangor, Datuk Fadzil Ahmat berkata, kesemua individu itu ditahan secara berasingan di Gombak, Damansara dan Kelana Jaya sejak tengah malam hingga awal pagi tadi.

Katanya, seorang daripada lelaki yang ditahan adalah warga Bangladesh manakala wanita terbabit adalah penama yang didaftarkan dalam Suruhanjaya Syarikat Malaysia serta menyewa sebuah premis di Rawang.

Dalam kenyataan media hari ini, Fadzil berkata, pihaknya percaya terdapat aktiviti membuang sisa kimia ke dalam lubang kumbahan di premia yang disyaki.

Polis akan memohon reman terhadap semua individu di Mahkamah Selayang pagi ini.

Sementara itu, Menteri Alam Sekitar dan Air, Datuk Seri Tuan Ibrahim Tuan Man, melahirkan rasa syukur berikutan kejayaan polis menahan empat individu dikatakan bertanggungjawab menyebabkan pencemaran air di Taman Velox, Rawang, semalam

Tuan Ibrahim berkata, beliau difahamkan kesemua suspek ditahan polis dibeberapa lokasi berasingan di Gombak, Damansara dan Kelana Jaya pada tengah malam dan awal pagi tadi.

“Alhamdulillah. Polis telah berjaya menahan 4 individu dipercayai terlibat dengan kes pencemaran air di Taman Velox, Rawang. Semua suspek ditahan antara tengah malam hingga awal pagi tadi di Gombak, Damansara dan Kelana Jaya.

“Mereka akan disiasat di bawah Seksyen 430 Kanun Keseksaan dan polis akan mendapatkan perintah remah di Mahkamah Selayang, hari ini,” katanya dalam satu kenyataan menerusi laman Facebook miliknya, hari ini.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.