nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Alhamdulillah, dua syarat BN diperakui – Zahid

26 NOV: Kelulusan Belanjawan 2021 tanpa melalui undi belah bahagi satu kemenangan besar buat rakyat hasil rundingan dan pemuafakatan dalam kalangan Ahli Parlimen yang menyokong kerajaan Perikatan Nasional (PN).

Pengerusi Barisan Nasional (BN), Datuk Seri Dr Ahmad Zahid Hamidi, melahirkan rasa syukur kerana keputusan parti menerusi Majlis Tertinggi (MT) dipenuhi oleh kerajaan dalam membuat pindaan terhadap Belanjawan 2021.

“Alhamdulillah. Keputusan parti melalui MT yang menyokong Bajet 2021 dengan dua syarat telah diperakui sepenuhnya. Solidariti UMNO & BN terpancar melalui kelulusan bajet tersebut,” kata Presiden UMNO itu dalam satu kenyataan ringkas menerusi akaun Facebooknya sebentar tadi.

Sementara itu, Setiausaha Muafakat Nasional (MN), Tan Sri Annuar Musa, berkata gabungan mantap Ahli Parlimen dari parti membentuk gabungan kerajaan serta beberapa wakil rakyat lain menyaksikan belanjawan diluluskan di Dewan Rakyat hari ini.

“Muafakat mantap 112 MP gabungan kerajaan serta beberapa ahli parlimen lain menyaksikan belanjawan rakyat di luluskan dgn lebihan suara menyokong dan diluluskan. Satu kemenangan buat rakyat. Vote of confidence!” katanya dalam ciapan terbaharu menerusi akaun Twiternya di sini, sebentar tadi.

Terdahulu, Annuar menzahirkan rasa syukur atas kelulusan Belanjawan 2021 menerusi undian suara di Dewan Rakyat tadi.

“Alhamdulillah bajet membela rakyat lulus dengan lebihan suara pada bacaan kedua sebentar tadi.

“Percubaan pembangkang meminta undi belah bagi ditewaskan oleh pembangkang sendiri apabila mereka yang berdiri memohon undi sedemikian tidak mencukupi 15 orang seperti disyaratkan. Tahniah semua ahli parlimen,” ciap Annuar di Twitter.

Sementara itu, Setiausaha Agung UMNO, Datuk Seri Ahmad Maslan pula menyifatkan perkembangan hari ini sebagai kejayaan besar dalam usaha muafakat dan rundingan demi kebaikan rakyat.

“Lulus dengan suara ramai. Tiada belah bahagi. Tak mengundi. Hanya 13 MP pembangkang yang bangun untuk minta belah bahagi, sepatutnya perlu 15 orang. Kejayaan yang besar atas muafakat dan perundingan yang baik demi rakyat,” kata Ahli Parlimen Pontian dalam ciapan menerusi akaun Twitternya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.