nia nicci is having chloe cherry on her top.sex slide your hard cock between my tiny little feet.
mature housewife in stockings gets her. xxvideos.one
https://smellslikeafish.com

Peja terus jalankan tugas MB Perak

4 DIS: Datuk Seri Ahmad Faizal Azumu, menegaskan beliau masih Menteri Besar Perak sehingga ada Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) yang memiliki majoriti di Dewan Undangan Negeri (DUN) Perak dilantik sebagai penggantinya.

Menurut ADUN Chenderiang itu, sehubungan itu beliau akan menjalankan tugas sebagai Menteri Besar Perak selagi penggantinya belum dilantik.

Ahmad Faizal yang juga Timbalan Presiden Parti Pribumi Bersatu Malaysia (Bersatu) juga berharap Kerajaan Perikatan Nasional (PN) Perak tidak berpecah-belah.

Katanya, setakat ini PN di Perak masih kukuh dan UMNO masih bersama dengan Bersatu dan PAS.

“Setahu saya ya (masih intact), tetapi hari ini mereka mengambil tindakan (membawa usul undi percaya) seperti pagi tadi tanpa berbincang dengan rakan-rakan lain tentunya kami dari BERSATU sedikit terasa hati sedikit.

“Ia agak mengambil masa untuk kita duduk balik bersembang, tetapi pada saya kerajaan PN di peringkat pusat masih ‘intact’, jadi saya berharap PN di Perak ini tidak berpecah-belah,” katanya kepada pemberita sebaik keluar daripada pekarangan Istana Kinta bagi mengadap sembah Sultan Perak di Istana Kinta di Ipoh, Perak, petang tadi.

Ahmad Faizal yang juga Pengerusi BERSATU Perak berkata, beliau sudah mengadap sembah maklum berkenaan perkara di Sidang DUN pagi tadi kepada Sultan Perak.

“Alhamdulillah saya berkesempatan mengadap Sultan Perak dan dalam waktu saya mengadap tadi saya menyembah maklum mengenai apa yang berlaku di Sidang DUN Perak pagi tadi.

“Saya menyembah maklum mengenai keadaan yang mana saya kehilangan majoriti dan tentunya Tuanku perlu membuat beberapa pertemuan dan sehingga baginda membuat satu keputusan untuk memilih seorang daripada kalangan ADUN yang mempunyai majoriti secukupnya untuk menubuhkan kerajaan,” katanya.

Beliau berkata hanya beliau yang menghadap sembah sementara Setiausaha Kerajaan Negeri, Datuk Ahmad Suaidi Abdul Rahim dan Penasihat Undang-Undang Negeri Perak, Azmir Shah Zainal Abidin bersama orang besar negeri Perak hadir bersama.

ADUN Chenderiang itu berkata, beliau turut berharap agar kemelut berkenaan dapat diselesaikan dengan segera dan berharap rakyat bersabar untuk menantikan titah seterusnya daripada Sultan Perak.

Katanya, setakat ini programnya bersama kerajaan negeri masih diteruskan seperti mana biasa.

Beliau turut mengulas apabila ditanya berhubung kenyataan PAS yang tidak akan menyertai pembentukan kerajaan baharu.

“Inilah yang saya sebutkan jika kita mengambil keputusan yang hanya mementingkan sesuatu maksud akan menyebabkan reaksi daripada pihak lain yang tidak mendatangkan keuntungan kepada kita sendiri, macam sekarang ini,” katanya.

“Ia bermasalah sekarang yang memerlukan kita mencari jalan macam mana nak tubuhkan kerajaan,” katanya.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.